Løkkes lillebror skifter til andet parti

Knud Løkke Rasmussen har meldt sig ind hos Liberal Alliance

Knud Løkke Rasmussen.
Knud Løkke Rasmussen.

Statsminister Lars Løkke Rasmussens lillebror, Knud Løkke Rasmussen, skifter til Liberal Allliance.

Det oplyser Liberal Alliance i Fredensborg kommune i en pressemeddelelse.

Liberal Alliance i Fredensborg Kommune vil dermed nu være repræsenteret med to medlemmer i kommunalbestyrelsen.

Knud Løkke Rasmussen meldte sig i foråret 2015 ud af Venstre, hvor hans bror er formand, for at stifte sit eget parti. Han har i dag meldt sig ind i Liberal Alliance ifølge partiets pressemeddelelse.

Se også: Løkkes bror stifter nyt parti

- Jeg har haft et fantastisk godt samarbejde med Helle Abild Hansen fra Liberal Alliance. Vi har fra starten af byrådsperioden været enige om, hvilken retning, vi ønsker kommunen skal udvikle sig i. Konkret har det betydet, at vi de sidste to år har fremlagt fælles budgetforslag, hvor vi har prioriteret børn, ældre, udsatte borgere og ikke mindst en hurtigere afvikling af kommunens høje gæld, så vi for alvor kan få råd til at udvikle kommunen og lade borgerne beholde lidt flere af deres egne penge, siger Knud Løkke Rasmussen ifølge pressemeddelelsen.

Helle Abild Hansen repræsenterer allerede Liberal Alliance i Fredensborg Byråd. Hun ser frem til, at partiets lokale position nu styrkes.

- Jeg kender Knud Løkke som en god samarbejdspartner og en stærk liberal stemme i den lokale debat. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at vi sammen kan være den fælles stemme, der er brug for, når det drejer sig om at italesætte behovet for prioriteringer i Fredensborg Kommune, siger Helle Abild Hansen.

Bakket op af bror

Knud Løkke Rasmussen har tidligere beklaget sig over, at medierne primært interesserer sig for ham pga. hans storebrors job som V-formand og statsminister.

Så sent som i efteråret gik Lars Løkke i brechen for sin lillebror, da dagbladet BT bragte en række artikler om Løkkes brors selskab, der var kommet i problemer.

Se også: Lars Løkke støtter bror i mail-storm mod dagblad

Dengang skrev Knud Løkke på sin blog:

'Helt lavpraktisk er min påstand, at BT formentlig aldrig havde nævnt sagen, hvis ikke de havde kunne bruge vinklen “Løkkes bror” – og det indeholder et problem. Er det fair, at en virksomhed skal stilles dårligere, fordi den har statsministerens bror på lønningslisten?,' skrev Knud Løkke Rasmussen.

19 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere