Mads Holger: Jeg er blevet modarbejdet af partiet

Mads Holger er blevet indstillet til en eksklusionen af De Konservative, men det tager han med oprejst pande.

Naser Khader om Mads Holger: Han skal ud

Forretningsudvalget i Det Konservative Folkeparti har indstillet folketingskandidat Mads Holger til eksklusion af partiet. De mener, han har udtalt sig illoyalt om partiet.

Udmeldingen tager Mads Holger med ro, men har dog et modsvar klar til partiledelsen.

- Jeg har sammen med mit hold kæmpet en hård kamp for at vise, at der stadig findes positive og ordentlige konservative. Jeg er ked af, at sådanne åbenbart ikke har noget at gøre hos De Konservative.

- Det har været op ad bakke med et helt parti, som har modarbejdet en. Men vi håber på det bedste og tager det med oprejst pande, siger Mads Holger.

Dansk politik De Konservative vil sparke Mads Holger ud

Mads Holger ønsker ikke at uddybe, hvordan han mener, at partiet har modarbejdet ham.

- Det har jeg ingen kommentarer til, men det burde være åbenlyst. Der er masser af ting, svarer Mads Holger.

Han understreger flere gange, at han ikke fortryder sine kritiske udtalelser af partiet.

Mads Holger var opstillet i Københavns Omegns Storkreds, og det ser umiddelbart ud til, at det bliver Rasmus Jarlov, som får det konservative mandat her.

Hvorvidt Mads Holger vil forsætte som løsgænger eller finde et nyt parti, hvis han skulle overraske og blive valgt ind, vil han ikke forholde sig til.

- Hvis jeg bliver valgt ind, så kommer jeg vel i Folketinget, og så tager jeg en taxa ind til Christiansborg. Men jeg tror lige, vi skal klappe hesten. Jeg regner ikke med at komme ind, siger han.

Mads Holger udtrykker stor respekt for sin konkurrent, Rasmus Jarlov, og fortæller, at Jarlov ikke er en af dem, som han føler sig modarbejdet af.

- Hvis jeg ikke kommer ind, så må vi forvente, at Rasmus Jarlov gør. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske Rasmus tillykke med valget. Han er en god mand, som jeg har et glimrende forhold til. Jeg håber, han vil gøre det godt, siger Mads Holger.

 

29 kommentarer
Vis kommentarer