Annonce:
Annonce:

Mandsopdækket Jon Stephensen flygter fra pressen

Jon Stephensen gemmer sig for pressen i bizart optrin til Moderaternes årsmøde

Jon Stephensen gemmer sig for pressen til Moderaternes årsmøde

Annonce:
Følg Politik

Jon Stephensen er mandsopdækket til Moderaternes årsmøde og ignorerer fuldstændig, når journalisterne stiller ham spørgsmål.

Af flere omgange har Ekstra Bladet været forbi Moderaternes kulturordfører for at spørge ham ind til striben af møgsager.

Men han giver ikke interview i dag, får vi oplyst.

I første omgang fremgik det desuden af Moderaternes program for dagen, at Jon Stephensen skulle have holdt tale om 'Moderaternes DNA'. Men det punkt blev for nyligt fjernet fra programmet.

I stedet skal Jon Stephensen senere på scenen sammen med to andre folketingsmedlemmer for at tale om 'hverdagen på Christiansborg'.

Kan ikke komme til
I programmet for paritets årsmøde står der, at ordførerne ville være at finde til 'spørgsmål og debat' i foyeren i en halv time om formiddagen.

Annonce:

Men kulturordføreren, Jon Stephensen, var altså ikke at finde i foyeren.

Han stod nemlig flankeret af pressechefen inde i salen under hele seancen.

Da Ekstra Bladet forsøger at spørge Jon Stephensen, hvorfor han ikke er ude i foyeren med de andre, fortæller han os, at 'han ikke vil snakke nu.'

Moderaternes pressechef, Mette Thorn, fortæller dog til Ekstra Bladet, at det skyldes de mange journalister, som står klar.

Han kan jo ikke komme til at tale med medlemmerne, når der står 20 journalister klar derude, lød det.

Regeringen har taget skyklapper på, for der er alligevel ikke andre alternativer til regeringen, lyder det fra en selvsikker Lars Løkke Rasmussen på Moderaternes årsmøde

Selvfed Løkke afviser: Jeg er ikke fed

Stribe af møgsager
Jon Stephensens mandsopdækning skyldes højst sandsynligt, at skeletterne er væltet ud af skabet hos kulturordføreren siden valget.

Blandt andet er det kommet frem, at Jon Stephensen, gennem sit tidligere hverv som teaterchef for Aveny-T, fik teatret til at betale 20.000 kroner for en lejebolig, han boede i, mens hans egen bolig blev renoveret.

Annonce:

Derudover er Jon Stephensen også blevet beskyldt for dokumentfalsk, efter han i 2017 angiveligt skulle have skrevet under på et dokument for Aveny-T's bestyrelsesmedlem Jakob Høyer.

Børsen kunne siden bringe en lydfil, hvor man kan høre en skrive på et stykke papir, hvorefter Jon Stephensen siger, 'det ser da meget godt ud, ikke?'.

Tidligere på måneden kunne TV 2 fortælle, at 30 af Jon Stephensens tidligere kollegaer anklagede ham for 'at terrorisere teaterbranchen'.

Allerede sidste år kom det desuden frem i Zetland, at Jon Stephensen havde tilbudt en række skuespillere og dansere 5000 kroner for at komme ind på arbejde, når de var syge.

Skandale på skandale: Løkkes brodne kar
 
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: