Maschas nye politiker-date: 'Kvinder vil gerne have en mand, de kan se lidt op til'

Rasmus Jarlov vil ikke have karrierrekvinder - 'mænd vil bare gerne have en kvinde, som er sød og pæn'

(Foto: Jakob Jørgensen)
(Foto: Jakob Jørgensen)

Fredag aften stod folketingspolitiker Rasmus Jarlov (K) som klistret op af blogger Mascha Vang på den røde løber til Danish Beauty Awards.

- Det er fordi, vi dater, lød det fra Mascha Vang, da Ekstra Bladet spurgte, hvorfor de to fulgtes ad.

Rasmus Jarlov lagde heller ikke skjul på det.

- Hun er tydeligvis en flot kvinde. Det skal man være blind for ikke at kunne se.

Jarlov: Hun skal være sød og pæn
Om det splinternye par holder i længden, må tiden vise.

Men i 2014 gav Rasmus Jarlov på Facebook udtryk for, at mænd finder almindelige kvinder mindst lige så attraktive - hvis ikke mere - end karrierekvinder, der kan være svære at imponere, fordi kvinder vil have en mand, de kan se op til, 'og det er svært for karrierekvinder at finde', lød det.

- Mænd vil bare gerne have en kvinde, som er sød og pæn og tager lige så gerne en lærerinde eller sygeplejerske som en topleder, skrev han i sit Facebook-opslag.

Og det vækkede furore og skabte stor debat som følge, hvor både karrierekvinder og -mænd brokkede sig over Jarlovs udtalelse.

Ekstra Bladet ville godt høre Rasmus Jarlov om han stadig står ved sit gamle Facebook-opslag, og om han opfatter Mascha Vang som en karrierekvinde, sød og pæn, men Rasmus Jarlov ønsker ikke at kommentere på det.

I august sidste år ankom Mascha Vang med sin daværende kæreste Andreas Bo til Zulu Comedy Galla. Her kunne Andreas Bo afsløre flere ting fra privaten. Hør, hvad han sagde her.

172 kommentarer
Vis kommentarer