Medie: Her blev Britta Nielsen set for to uger siden

Den svindelsigtede Anna Britta Troelsgaard Nielsen er blevet set for to uger siden, skriver DR, der har talt med en lokal parkeringsvagt i den sydafrikanske storby Durban

Medie: Her blev Britta Nielsen set for to uger siden

Britta Nielsens formodede svindel rammer nu helt konkret Danmarks svageste, da Socialstyrelsen har smækket kassen i - hør mere her

Anna Britta Troelsgaard Nielsen, som er sigtet for at have svindlet for mindst 111 millioner, er set i Sydafrika for nyligt.

Nærmere bestemt i den nordlige del af den sydafrikanske kystby Durban, hvor nogle lokale mener at have set hende indenfor de seneste to uger, og andre mener at have set hende for en måned siden, skriver DR.

Midt i storsvindlen: Sigtede Britta tog også million-lån i huset

- Jeg så hende for omkring to uger siden. Jeg er helt sikker på, at det var hende, siger parkeringsvagten Richardo Mayongo til DR, efter at mediets udsendte har vist ham et fotografi af den 64-årige, der er eftersøgt af Interpol.

Oplysningen er interessant, fordi ingen har hørt fra eller set noget til Britta Nielsen siden omkring den 5. september, efter hun tre uger før sin bortvisning på sin arbejdsplads i Socialministeriet 'af legitime årsager var fraværende fra arbejdspladsen'.

Den 25. september blev hun af sin arbejdsplads meldt til politiet.

Sådan kunne Britta forsvinde: Fik tre ugers forspring

Kinesisk mad
Det er især én gade, hvor der er lokale sydafrikanere, der mener at have set Anna Britta Troelsgaard Nielsen. Her arbejdede parkeringsvagten.

Han fortæller til DR, at han har set hende i området flere gange for at købe mad på en kinesisk restaurant.

- Hun kom, parkerede sin bil, gik ind og bestilte, fik sin mad og kørte igen, siger han.

Britta Nielsen fik skriftlig advarsel i 2000

To ansatte på den kinesiske restaurant og to vagter på samme gade og en sidegade samt to ekspedienter i et shoppingcenter fortæller også til DR, at de har set den 64-årige svindelsigtede.

Bolig i Sydafrika
Sydafrika har været i kikkerten i undersøgelsen af Anna Britta Troelsgaard Nielsen.

Ekstra Bladet kunne afsløre, at den Interpol-eftersøgte har investeret millioner af kroner i safariejendomme og jordbesiddelse i Sydafrika med sin søn.

Købte to i Afrika og en i Danmark: Britta elskede firehjulstrækkere

Huse, biler og diamanter: Sådan brugte Britta millioner

Svindel-sagen: Britta købte million-bil i Nordsjælland