Medie: Jysk politiker valgte sexorgie frem for byrådsmøde

Formanden for familie-udvalget i Syddjurs Kommune, Per Zeidler, efterforskes ifølge Århus Stiftstidende for rolle i sexorgier

Foto: PR foto
Foto: PR foto
Følg Politik

Ved du noget om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En lokalpolitiker fra Syddjurs Kommune valgte angiveligt et sexorgie i et forsamlingshus frem for et byrådsmøde på Ebeltoft Rådhus, skriver Århus Stiftstidende.

En annonce på Annoncelight.dk reklamerer ifølge mediet for et såkaldt gangbang-event i op til tre timer med eller uden kondom og med analsex til 2400 kroner. Når man tilmelder sig får man angiveligt en sms om stedet, som ifølge Århus Stiftstidende er forsamlingshuset i Ammitsbøl nær Vejle.

Formanden for familie-udvalget, Per Zeidler, erkender på baggrund af mediets billeddokumentation, at han var til stede ved forsamlingshuset onsdag 25. oktober. Den dag gik der ifølge mediet 16 forskellige mænd ind og ud, indtil Per Zeidler som den sidste lukkede ned og kørte væk.

Samme dag står Per Zeidler som fraværende til et byrådsmøde i Syddjurs Kommune ifølge kommunens referat. Politikeren får ellers knap 350.000 kroner om året som byrådsmedlem og formand for familie-udvalget.

Arrangementet gentog sig 8. november, hvor en annonce omtaler sexorige med 'Putte' på 19 år og 'Esther' på 23 år fra klokken 10.30 ifølge Århus Stiftstidende.

Ekstra Bladet fandt annoncen fra gårsdagens gangbang. Foto: Screendump
Ekstra Bladet fandt annoncen fra gårsdagens gangbang. Foto: Screendump

Per Zeidlers rolle i arrangementet er uvis, men han nægter at have arrangeret såkaldte gangbang-events. Han erkender dog at være 'på besøg, lige så vel som mange andre er på besøg' til et 'privat event'.

Du kan se Århus Stiftstidendenes konfrontation med Per Zeidler øverst i denne artikel.

Østjyllands Politi er i øjeblikket ved at se nærmere på politikerens rolle i sexorgierne ifølge Århus Stiftstidende. Det er uvist, hvilke eventuelle lovbrud, som politiet undersøger.

Hvis Per Zeidler er arrangør af arrangementerne og har et økonomisk mellemværende med betalende kunder og de kvinder, der deltager, risikerer han ifølge avisen en sag om rufferi. Det kan give op til fire års fængsel.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Per Zeidler og Østjyllands Politi.

Lokalpolitikeren stiller op ved kommunalvalget i november for listen Den Socialliberale Borgerliste.

Indtil 1. oktober var han spidskandidat for Liberal Alliance i kommunen, men forlod uden varsel partiet efter aftale med partiets landsledelse.

Senere har Per Zeidler forklaret, at skilsmissen fra partiet skyldes et økonomisk tvist mellem ham og et lokalt firma.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet om Per Zeidler, som kritiseres for at lyve og undlade at betale sine regninger til værksted og gartner forud for kommunalvalget i Syddjurs Kommune.

Per Zeidler har tidligere forklaret, at han ikke mener, at sagerne om hans privatøkonomi har noget som helst at gøre med hans politiske virke.

- Det er en privat sag og et privatretligt anliggende.

- Jeg vil bedømmes på mit politiske arbejde og ikke på, hvordan jeg styrer min privatøkonomi, sagde Per Zeidler.

Ved du noget om sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+