Medie: Konservative ville slagte egen topkandidat

To partimedlemmer og en presserådgiver ville sprede en skadelig historie om deres egen topkandidat Mads Holger

Medlemmer hos De Konservative ville sprede rygter om Mads Holger. (Foto: Joachim Adrian)
Medlemmer hos De Konservative ville sprede rygter om Mads Holger. (Foto: Joachim Adrian)

Der er endnu en gang optræk til kolossale problemer hos De Konservative, hvor to partimedlemmer og en presserådgiver har forsøgt at snigløbe partiets egen topkandidat, Mads Holger.

BT er nemlig kommet i besiddelse af en mail, der er blevet sendt af kredsformanden for den konservative partiforening i Tårnby, Brian Møllebjerg, til den daværende partiformand Lars Barfoed den 31. juli sidste år.

- Som jeg refererede for dig i telefonen er der en for Det Konservative Folkeparti yderst uheldig sag under opsejling. Kort fortalt har potentiel folketingskandidat Nichlas Vind i samarbejde med Morten Scheelsbeck (pressemedarbejder hos Det Konservative Folkeparti red.) forsøgt at bagvaske vores foretrukne folketingskandidat i Tårnby-kredsen, Mads Holger, skriver Møllebjerg i mailen.

Rene mafiametoder
Mailen blev afsendt kun seks dage før Barfoed stoppede som formand og blev erstattet af Søren Pape Poulsen. Møllebjergs advarsel til parti-toppen har dog ikke haft nogle konsekvenser for de involverede, siger han her mere end otte måneder efter.

- Jeg er chokeret over, at jeg som tillidsmand i partiet skal  være vidne til, at ledelsen af partiet ikke griber ind over for urent trav af den karakter. Det er jo forsøg på bagvaskelse af Mads Holger på et helt urimeligt grundlag. Det er rene mafiametoder.  Jeg har tiltro til, at den nye ledelse vil bakke mig op i at denne slags ikke fremover forekommer i Det Konservative Folkeparti, siger han til BT.

BT har indhentet en kommentar fra Det Konservative Folkepartis partisekretær Søren Vandsø. Han fortæller, at han ikke vil kommentere 'løse rygter', og at han bruger sin energi på fremtiden.

30 kommentarer
Vis kommentarer