Messerschmidt: Han fortjener ikke en begravelse i dag

Dansk Folkeparti vil have Omar El-Hussein begravet et ukendt sted for at undgå tilflugtssted for islamister

Omar El-Hussein (Polfoto)
Omar El-Hussein (Polfoto)

Den afdøde terrorist, Omar El-Hussein, der i dag begraves på den muslimske begravelsesplads i København, bør begraves i hemmelighed på et for offentligheden ukendt sted.

Det mener Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt.

- Selvfølgelig skal han lægges i jorden. Vi kan jo ikke have lig flydende i gaderne. Men, som jeg har sagt flere gange, så mener jeg, at han skal begraves endeligt et ukendt sted i dag. Langt væk fra der, hvor alle de fanatiske tosser vil kunne bruge det som hyldestplads, siger Morten Messerschmidt til Ekstra Bladet på dagen for Omar El-Husseins begravelse.

- Det må være muligt for myndighederne, som det også er i Frankring, at beslutte, hvor en terrorist skal begraves. Det finder jeg helt naturligt, så gravpladsen ikke bliver en magnet på alle dem, der følger den fanatiske, islamistiske ideologi.

112 - 20. feb. 2015 - kl. 09:07 Omar skal begraves i eftermiddag

Se også: Imamer vender sig mod Omar ved fredagsbøn

Se også: Indsatte med muslimsk baggrund jubler over drab i tv

Morten Messerschmidt vil imidlertid ikke forholde sig til, om den endelige begravelse af Omar El-Husseins skal foregå så hemmeligt, at de nærmeste pårørende ikke kender stedet.

- Jeg bekymrer mig ærligt talt ikke om forældrene og de pårørende. Jeg er optaget af Danmark og vores frihedsrettigheder. Og i det her tilfælde mener jeg, at kisten bør køres bort og lægges et ukendt sted.

Hos SF mener kirkeordfører Pernille Vigsø Bagge ikke, at begravelsen af Omar El-Hussein skal stoppes.

- Vi har en begravelseslovgivning i det her land. Og den skelner ikke mellem, hvad man har foretaget sig i levende live. Den lovgivning skal selvfølgelig følges. Men jeg vil ikke tage stilling til, hvad man skal stille op med selve gravpladsen, siger Pernille Vigsø Bagge til Ekstra Bladet

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere