Annonce:
Annonce:

Messerschmidt skjuler sandheden for DF’s medlemmer

Nu har EU's undersøgelse af Meld og Feld stået på i to år – og jeg er ikke blevet hørt, forklarer han til Dansk Folkepartis nyeste medlemsblad. Den forklaring blev skudt ned onsdag. Han er flere gange blevet rykket for svar, oplyser Olaf

Hør Ekstra Bladets opinionsredaktør , Mads Kastrup, og debattør Khaterah Parwanis analyse af sagen her
Annonce:
Følg Politik

EU’s antisvindel-enhed, Olaf, meddeler nu, at DF’s Morten Messerschmidt modarbejder efterforskningen af misbrug i de skandaleramte organisationer Meld og Feld.

Ifølge Olaf er Messerschmidt skriftligt blevet bedt om en redegørelse for cirka et år siden – men trods flere rykkere har DF-profilen ikke givet de efterspurgte oplysninger. Oplysningen bekræftes overfor Ekstra Bladet af Messerschmidts egen spindoktor.

Det står i skarp kontrast til den forklaring, som Messerschmidt giver i det seneste nummer af Dansk Folkepartis medlemsblad

Her beklager partiets nye folketingskandidat sig over, at han ’stadig skal vente på at få lov til at forklare, hvordan tingene hænger sammen over for Olaf.’

Ny EU-løgn: Messerschmidt afsløret for åben mikrofon

Få et overblik over hele sagen her

Annonce:

I interviewet med ’Dansk Folkeblad’ undrer Messerschmidt sig over, at ’han – efter to år – stadig ikke er blevet 'hørt' af Olaf, der skal undersøge, om der er blevet misbrugt EU-midler’.

Til Dansk Folkepartis journalist forklarer Morten Messerschmidt, at han i starten af juni sidste år – da han vendte tilbage fra sin sygemelding – sendte et brev til Olaf og ’meldte sig klar til at blive hørt’.

– Man bør altså kunne finde ud af, hvad der er op eller ned … Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg efterhånden er meget utålmodig efter en afklaring fra Olaf. Nu har deres undersøgelse stået på i to år – og jeg aner ikke, hvad de undersøger, siger han til medlemsbladet.

Samme melodi kom fra DF’s næstformand og tidligere vicepræsident i Feld, Søren Espersen. 

Annonce:

– Jeg synes, det er uforskammet, at vi ikke har fået en afklaring på det endnu. Jeg er sikker på, at planen fra EU’s side er at sylte den her sag, og så kan man bringe den frem lige inden næste EU-parlamentsvalg. Jeg synes, det er noget svineri, sagde Søren Espersen i sidste måned til DR, da Messerschmidt offentliggjorde sit kandidatur til Folketinget.

Morten Messerschmidt meddeler gennem sin spindoktor, at han ikke vil interviewes af Ekstra Bladet.

Dokumenter afslører Messerschmidt: Gav falsk forklaring om Espersen

Messerschmidt taget i EU-løgn

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: