Messerschmidt skoser sherif-Pind: Hvor er mandfolket?

Morten Messerschmidt kritiserer sherif-Pind for ikke at ville duellere om retsforbeholdet. Pinds svar: Har først skullet håndtere nogle banditter

Søren Pind fik sig en sherif-stjerne, da han indtog Justitsministeriet (foto: Linda Johansen)
Søren Pind fik sig en sherif-stjerne, da han indtog Justitsministeriet (foto: Linda Johansen)

- Der er en ny sherif på vej til byen.

Med de ord indtog Venstres Søren Pind Justitsministeriet.

Men for tiden er der ikke meget værdighed over sheriffen Pind. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis EU-parlamentariker, Morten Messerschmidt.

DF'eren anklager justitsministeren for at være krøbet i flyverskjul, fordi han ikke har taget imod flere invitationer om at duellere om det dansk retsforbehold i EU.

- Jeg er forundret over det. Af en mand, der kommer ind i Justitsministeriet og kalder sig for den nye sherif, så synes jeg, at det er temmelig pauvert, at han ikke vil stille op til nogen form for duel. Han sidder bare inde bag de tykke mure, siger Morten Messerschmidt og fortsætter:

- Jeg havde håbet på, at Søren – som jeg kender, og som er en af mine venner – var et mandfolk og turde stille op til duel.

- Jeg har foreslået, at vi skal mødes på de fire universiteter: Aarhus, Odense, Aalborg og København, lyder det fra Messerschmidt.

Messerschmidt har på Facebook opfordret Pind til en duel
Messerschmidt har på Facebook opfordret Pind til en duel

Skal nok nå en duel
I en sms til Ekstra Bladet forsikrer Søren Pind, at Messerschmidt nok skal få sin duel:

'Der har været nogle andre banditter, jeg skulle håndtere først, men vi skal nok nå en duel, når tiden er den rette,' lyder det fra Pind.

Lars Løkke Rasmussen har meddelt, at danskerne skal til afstemning om retsforbeholdet d. 3. december. Her anbefaler Messerschmidt og DF et nej.

Søren Pinds parti, Venstre, hører omvendt til gruppen af ja-partier.

Se også: Løkke klar til EU-afstemning: Det skal vi stemme om

49 kommentarer
Vis kommentarer