Annonce:
Annonce:

Messerschmidt sygemelder sig: Indlagt efter ildebefindende

Morten Messerschmidt (DF) har i dag klokken 14.45 fået et ildebefindende, og er blevet kørt til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital, hvor han er indlagt til observation, oplyser DF

Morten Messerschmidt er indlagt på grund af et ildebefindende.
Morten Messerschmidt er indlagt på grund af et ildebefindende.
Annonce:
Følg Politik

Dansk Folkeparti meddeler, at Morten Messerschmidt er sygemeldt på ubestemt tid.

Morten Messerschmidt har i dag klokken 14.45 fået et ildebefindende, og er blevet kørt til akutmodtagelsen på Hillerød Hospital, hvor han er indlagt til observation, lyder det i en pressemeddelelse.

Det sker efter afsløringer i Ekstra Bladet af Dansk Folkepartis og i særdeles Mortens Messerschmidts brug af EU-støttekroner.

DF vil på mandag betale 955.000 kroner tilbage til EU-kassen. Dermed lander den samlede regning fra de to skandalefonde Meld- og Feld på cirka 2,6 millioner kroner.

EU's antisvindel-enhed, OLAF, er i øjeblikket ved at undersøge sagen.

Parti-kassen må bløde 2,6 mio.: Ingen stoppede os, vi var uden filter

Annonce:

Mad, bog og julekort
Dansk Folkepartis medlemmer af Europa-Parlamentet har blandt andet spist og drukket for 48.329 kroner og sendt regningen videre til EU's skatteborgere via den skandaleramte 'fond' Meld, hvor Morten Messerschmidt var formand.

Blandt udgifterne som Dansk Folkeparti nu betaler tilbage til EU, finder man også betaling for trykte julekort, som Morten Messerschmidt uddelte i november 2013.  Julekortene kostede de europæiske skatteborgere 31.045,27 kr, men nu hænger Dansk Folkeparti på regningen.

Morten Messerschmidt vil se på udgifter, som Dansk Folkeparti har betalt tilbage til EU, og refundere penge til partiet af egen lomme, oplyste hans presserådgiver i går til Ekstra Bladet.

- Morten vil ligesom Anders Vistisen gennemgå udgifterne sammen med DF og derefter refundere beløbet, skriver Kristian Wederkinck i en sms til Ekstra Bladet, da Morten Messerschmidt ikke har ønsket at tale med Ekstra Bladet i dag.

Dansk Folkepartis nye gruppeformand i EU, Anders Vistisen, vil gerne betale penge tilbage, hvor han har været en del af et arrangement. Det drejer sig om ture på restaurant og en bustur til 62.000 kroner.

Det er dog uvist, hvor mange penge og hvilke slags udgifter, Morten Messerschmidt vil refundere.

Du kan læse mere om nogle af de nye sager her:

Tyk ironi: Messerschmidts bog om EU-fråds betalt af skandalefond

Messerschmidts fond betalte Frankrigstur for minister og kæreste: Så dyr var den

Nye afsløringer: DF inviterede på Bruxelles-tur for 62.431 kroner

Nye afsløringer: DF inviterede på Bruxelles-tur for 62.431 kroner Skattekroner betalte for Messerschmidts julekort til 31.000 kr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: