Midt i K's klima-krise: Nu taler Pape

De Konservative holder pressemøde torsdag. Pape Poulsen er op til blevet mødt med heftig kritik, fordi han tidligere på ugen meldte ud, at partiet vil neddrosle fokusset på klimapolitik i en valgkamp

De Konservative holder torsdag pressemøde ved Gl. Skovriddergaard i Silkeborg som optakt til deres sommergruppemøde.

Kritikken er op til pressemødet haglet ned fra flere sider over formand Søren Pape Poulsen, fordi han tidligere på ugen meldte ud i Berlingske, at klimapolitikken som tema i en kommende valgkamp vil blive neddroslet.

- Vi har en tro på, at vores holdninger til miljø og klima sidder godt fast i de borgerlige vælgere, for hvem det er vigtigt. Dér skal vi ikke bruge vores kræfter, lyder det fra Pape Poulsen til avisen.

Torsdag morgen har Søren Pape yderligere gjort det klart, at partiet gerne vil fortsætte i en regering med Liberal Alliance, men han har heller ikke noget imod at sidde i regering med Dansk Folkeparti.

- Jeg synes, den regering, vi har nu, gør det rigtigt godt. Men jeg kan godt høre, hvad der bliver sagt. Især fra Dansk Folkepartis side, og det må vi tage en diskussion om efter valget. Jeg vil gerne sidde i regering med LA, men jeg kan sagtens sidde i regering med Dansk Folkeparti, siger K-formanden til Berlingske.

23 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere