Mimi Jakobsen udsat for grov chikane

Ukendte personer satte nazi-hilsen på familiens dør - har anmeldt sagen til politiet

Efter Aftenshowet onsdag kiggede Mimi Jakobsen forbi Ekstra Bladets studie. Hør hende kommentere episoden her. Producer: Kristian Hansen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

I onsdagens udgave af Aftenshowet på DR, blev den tidligere minister og CD-formand, Mimi Jakobsen, kaldt for at ’nazisvin’ af Stram Kurs-lederen, Rasmus Paludan.

Lørdag morgen stod hun op til samme besked på sin hoveddør.

- Det var min mand, der opdagede sedlen i morges. Men nu er det sgu nok. Jeg har politianmeldt det.

- Jeg vil ikke finde mig at få sat sådan nogle sedler op på døren til min private bopæl, siger hun til Ekstra Bladet.

Sådan så beskeden på døren ud, da den lørdag blev hængt på Mimi Jakobsens dør. Privatfoto
Sådan så beskeden på døren ud, da den lørdag blev hængt på Mimi Jakobsens dør. Privatfoto
 

Tidligere minister Mimi Jakobsen kommer ikke til at politianmelde Rasmus Paludan. Foto: Bermuda TV Valg19 Mimi Jakobsen: Jeg kan ikke politianmelde Paludan

Svines til
Den mangeårige toppolitiker har efter diskussionen på tv med Rasmus Paludan modtaget hademails og er blevet chikaneret på forskellig vis.

- Jeg er blevet svinet til på Facebook.

- De kalder mig gamle nazi-luder, og der er nogle, der har taget det sidste billede af min far og mig, hvor man har redigeret ham ud og stedet sat Hitler ind, fortæller hun.

Sedlen blev opdaget kl. 7 lørdag morgen af Mimi Jakobsens mand. Parret har haft besøg af politiet, som har taget sedlen med som bevismateriale.

- Der er nok nogen, som tror, at de kan lukke munden på mig. Men det får de ikke held med, siger Mimi Jakobsen.

Hun skal mandag mødes med et nyt advokatfirma. Her skal der drøftes, om det alligevel er muligt at politianmelde for injurier eller tage andre retslige skridt mod Stram Kurs-lederen, Rasmus Paludan.

Ifølge Rasmus Paludan var 'nazi-svin' en 'rimelig mild' kommentar. Foto: Anthon Unger Valg19 Paludan efter tv-angreb: - 'Nazi-svin' var mildt