Annonce:
Annonce:

Moderaterne kendte ny Stephensen-sag

Moderaterne havde i starten af sidste uge kontakt med partiets ungdoms-organisation om Jon Stephensens beskeder til 19-årig, siger gruppeformand

Kulturminister Jakob Engel-Schmidt 'tager afstand' fra Jon Stephensens beskeder, siger han på pressemøde

Annonce:
Følg Politik

Allerede i starten af sidste uge var Jon Stephensens seksualiserede beskeder til en 19-årig pige fra Moderaternes ungdoms-afdeling på dagsordnen på partiets indre linjer.

Det forklarer Moderaternes gruppeformand, Henrik Frandsen.

Det var mandag lagt i hans hænder at kommentere på den seneste sag om Jon Stephensen, der i februar skrev til den 19-årige, at hun havde 'den lækreste krop'. Blandt andet.

- Det er en alvorlig sag, vi har med at gøre her, når det er et folketingsmedlem, som har en magtposition i forhold til et medlem af vores ungdomsorganisation, siger Henrik Frandsen.

Og meget mere end det, ville han ikke sige.

Har handlet hurtigt
Han henviser i stedet til, at Moderaternes ledelse vil lade Jon Stephensen forklare sig på et møde i løbet af denne uge, og inden da vil gruppeformanden ikke komme ind på, hvad sagen bør få af konsekvenser for den kronisk skandale-ramte Stephensen.

Annonce:

- Vi har fra starten håndteret sagen helt efter vores vedtægter og moralkodeks. Vi havde allerede i starten af sidste uge kontakt med ung-Moderaterne. Torsdag inviterer vi Jon Stephensen til møde, og det afholder vi så i denne uge.

- Så I har vidst det i en uge, siger du. Hvorfor er der så ikke sket noget?

- I starten havde vi noget snak frem og tilbage om, hvad vi måtte bringe, og om pigen ville være anonym. Derfor tager vi torsdag skridtet til at tage Jon Stephensen til møde i løbet af denne uge. Så jeg synes egentlig, at vi har handlet hurtigt i denne her sag, siger Henrik Frandsen.

Fælles konklusion
- Hvilken forklaring skulle han kunne komme med, hvor du ville konkludere, at alt er okay?

- Jamen, Jon Stephensen er inviteret til møde i løbet af denne uge. Så må han forklare sig, og så må ledelsen bruge ørerne, og så må vi i fællesskab drage en konklusion.

- I min optik er det ordentligt, at man lader Jon Stephensen komme til orde, og så kan du efterfølgende være helt sikker på, at vi drager de nødvendige konklusioner, siger Moderaternes gruppeformand.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALE

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: