Mogens Camre hånes efter hjemmeværns-hyldest

Dansk Folkepartis Mogens Camre har fået ørerne i satire-maskinen efter han tidligere på fredagen hånede det danske politi i forbindelse med deres håndtering af terrorangrebene i København

Mogens Camre mener, at Hjemmeværnet havde skudt Omar, hvis de havde haft bevogtningsopgaven ved Krudttønden (Foto: Finn Frandsen)
Mogens Camre mener, at Hjemmeværnet havde skudt Omar, hvis de havde haft bevogtningsopgaven ved Krudttønden (Foto: Finn Frandsen)

Mogens Camre gjorde sig for alvor bemærket tidligere på dagen, da han kom med en række kritiskeudtalelser af politiets indsats i forbindelse med terrorangrebene d. 14. og 15. februar i København.

I stedet mener Camre, at hjemmeværnet kunne have afværget de dødelige angreb.

Dansk politik - 13. mar. 2015 - kl. 12:48 Mogens Camre håner 'dilettantisk' politi: Hjemmeværnet ville have skudt Omar

- Hvis det havde været hjemmeværnsfolk, så var han (Omar, red.) aldrig være kommet af sted med det. De kan ramme en tallerken på 100 meter. Ellers får de ikke lov at have deres våben, lyder udtalelserne blandt andet.

De kritiske udtalelser og det faktum, at den 78-årige DF politiker indtil fornyeligt havde en af de dødbringende M95 rifler liggende i sit hjem, har ovenpå Ekstra Bladets interview med Mogens Camre fået internettet til at eksplodere i mere eller mindre satiriske kommentarer omkring Camres udtalelser.

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen