Momsfrit restaurantbesøg: Lykketoft klapper i som en østers

Mogens Lykketoft vil ikke forholde sig til kritik efter momsfrit restaurantbesøg

Journalist på Ekstra Bladet konfronterer Mogens Lykketoft. Men han er ikke glad for at tale. Se med her

Taletøjet var allerede varmet grundigt op hos Mogens Lykketoft, da han på Folkemødet i Allinge i løbet af i går deltog i en række arrangementer om alt fra økonomers pålidelighed til de 17 nye verdensmål fra FN.

Men da Ekstra Bladet fredag forsøgte at få en uddybende kommentar til hans og vennernes momsfrie restaurantbesøg i New York 26. april, klappede formanden for FN’s generalforsamling klappede i som en østers.

Ekstra Bladet forsøgte ellers af flere omgange at få den 70-årige politiske veteran til at forholde sig til kritikken af ham som en, der tager ’skridt ned ad pampervejen’ efter FN-fomandens optrædener på det Folkemødet.

De to røde hanløver, Karsten Hønge og Mogens Lykketoft, er røget i infight, efter at Lykketoft har undgået moms til vennerne. Foto: Linda Johansen, Christopher Lane/AP Images Dansk politik SF om Gnier-Mogens: Tager skridt på pampervejen

Lederen En lille svindler og en stor gnier

Mogens Lykketoft var noget kreativ med skatteindbetalingen, da han var til middag med en stor gruppe venner i New York (Foto: AP) Dansk politik Gnier-Mogens slår til igen: Afsløret i moms-fifleri

- Mogens Lykketoft, vi har stadig et par opfølgende spørgsmål til den her historie…

- (Intet svar)

- Nu er SF’s Karsten Hønge ude at sige, at det her er et skridt på pampervejen. Hvad er din kommentar til det?

- (Intet svar)

- Du har om nogen også prædiket, at de bredeste skuldre skal bære det tungeste læs. Hvordan hænger det sammen med at sikre dine velbeslåede studiekammerater en momsfri middag?

- (Intet svar. Mogens Lykketoft går ind på en cafe)

Ekstra Bladet forsøgte allerede fredag formiddag at få et interview i stand med Mogens Lykketoft om besøget på restaurant Sip Sak. Dog uden held.

- Det har jeg ikke tid til. Snak med Ulla (Østergaard, presserådgiver for Mogens Lykketoft red.)

Herefter var der som sagt helt stille.

211 kommentarer
Vis kommentarer