Nu fejrer Helle sig selv

Statsministeren holder i dag reception i anledningen af, at hun den 12. april havde været formand for Socialdemokratiet i ti år. Se med live fra klokken 14.00

Se hvordan Frank Jensen oplevede formandsopgøret.

Helle Thorning-Schmidt kunne i går, søndag den 12 april, fejre, at hun havde været formand for Socialdemokratiet i ti år.

I dag fejrer statsministeren så sig selv på Christiansborg, hvor hun har inviteret størstedelen af folketinget samt venner og familie.

Det er Københavns overborgmester Frank Jensen, der kommer til at stå for den festlige begivenhed, hvor der både vil blive holdt taler og andre små indslag.

Frank Jensen og Helle Thorning-Schmidt var ellers i en blodige duel tilbage i 2005, da de begge stillede op som formand.

Der blev lavet lejre, og selv den tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen gik ind i kampen, og støttede Helle Thorning.

Overborgmester fik dog kun 21.348 stemmer, hvilket ikke rakte, da Helle Thorning-Schmidt fik 24.261 i urafstemningen blandt de socialdemokratiske medlemmer.

Og i dag kan Thorning altså fejre, at hun har siddet på magten i 10 år

Ekstra Bladet sender live fra begivenheden, men allerede fra klokken 14.00 er der optakt fra studiet med Paula Larrain, hvor du kan stille spørgsmål til Ekstra Bladets politiske redaktør, Steen Larsen, og tidligere DSU-formand, Peter Hummelgaard, om Thornings turbulente karriere som formand.

Du kan også sende en lykønskning, så skal vi nok bringe den videre.

Live Blog Stil spørgsmål til eksperterne
 

124 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere