Nu spidser det til

Lars Løkke Rasmussen prøvede forgæves at lokke Helle Thorning-Schmidt ud af valg busken

Det er sådan, Lars Løkke Rasmussen helst vil - omgivet af mikrofoner i gang med den officielle valgkamp frem for at stå og stille spørgsmål til statsministeren i folketingssalen. (Foto: Polfoto).
Det er sådan, Lars Løkke Rasmussen helst vil - omgivet af mikrofoner i gang med den officielle valgkamp frem for at stå og stille spørgsmål til statsministeren i folketingssalen. (Foto: Polfoto).

Venstres formand Lars Løkke Rasmussen tripper utålmodigt efter at komme ud i en officiel valgkamp.

Det lagde han ikke skjul på, da han stod over for statsminister Helle Thorning-Schmidt i Folketingets udvidede spørgetime.

Ja, Lars Løkke Rasmussen var så ivrig for at komme i gang med spørgsmålene til Helle Thorning-Schmidt, så han helt overrumplede Folketingets formand Mogens Lykketoft.

Hovsa Lykketoft

I den udvidede spørgetime skulle repræsentanter for Grønland og Færøerne være startet, men det anede Lars Løkke Rasmussen ikke noget om, og Mogens Lykketoft - der normalt kan reglerne på fingerspidserne - havde åbenbart også glemt det.

Da Lars Løkke Rasmussen var færdig med sin spørgerunde til statsministeren, måtte Mogens Lykketoft komme med en beklagelse.

-- Jeg lod mig overrumple af herr Lars Løkke Rasmussen, indrømmede Mogens Lykketoft, hvorpå han gav ordet til repræsentaterne for Grøndland og Færøerne, inden Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, kunne følge i sporet på Lars Løkke Rasmussen.

Prøvede forgæves

Venstres formand lignede en mand, der hellere vil føre valgkamp ude i landet frem for at skulle stå i folketingssalen og udfritte Helle Thorning-Schmidt.

-- Nu spidser det til, sagde Lars Løkke Rasmussen med henvisning til, at folketingsvalget kommer nærmere og nærmere.

Han prøvede forgæves at udfritte Helle Thorning-Schmidt om hendes brudte valgløfter.

Kvæg- og svinestalde

Helle Thorning-Schmidt svarede godt for sig. Hun kunne fortælle, at der er styr på dansk økonomi, hvor der har været økonomisk vækst de seneste tre kvartaler.

Hun kunne samtidig fortælle, at regeringen vil målrette 850 millioner kroner fra landdistriktsprogrammet til moderne kvæg- og svinestalde, og det blev selv Lars Løkke Rasmussen glad for at høre.

Valget

Men valgdatoen?

Den må Lars Løkke Rasmussen mindst vente nogle uger på at få, men det vil ifølge Venstre kilder ikke få ham til at føre daglig valgkamp mod Helle Thorning-Schmidt og hendes regering.

398 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere