Ny mystik om Holsts spindoktor: Partifælle undrer sig

Skattebetalt valgkamp? V-borgmesterkandidat undrer sig, og regionsformand kan ikke forklare, hvad Holsts spindoktor lavede i regionen

Carl Holst (foto: Bent Nielsen, Polfoto)
Carl Holst (foto: Bent Nielsen, Polfoto)

Mystikken breder sig i sagen om Carl Holsts spindoktor, Christian Ingemann Nielsen.

Flere politikere i Region Syddanmark har rejst mistanken om, at Ingemann har ført valgkamp for Carl Holst på skatteborgernes regning.

En mistanke, der bl.a. bliver bestyrket af et CV, Christian Ingemann Nielsen har haft på hjemmesiden for sin tidligere arbejdsplads, kommunikationsbureauet Kyster Presse.

Her fremgår det, at Ingemann har været 'Carl Holsts p.a. (personlige assistent red.) og personlige presserådgiver.'

Carl Holst har dog afvist over for blandt andet Ekstra Bladet, at Christian Ingemann Nielsen har været hans personlige assistent.

Carl Holst lander nu i en ny møgsag. (Foto: Jens Dresling) Dansk politik - 12. sep. 2015 - kl. 10:16 Ny møgsag: Holst beskyldes for skattebetalt V-valgkamp

Sønderjysk undren
De modstridende oplysninger undrer Holsts sønderjyske partifælle Peter Hansen, der er politisk ordfører for Venstre i Sønderborg Kommune og var borgmesterkandidat ved det seneste kommunalvalg.

’Hmmm. Hvad skal man tro?’, skriver Peter Hansen på Facebook – og ledsager sin undren af to skærmdump med de to forskellige forklaringer.

Artiklen fortsætter under billedet

 

– Du undrer dig over de modsatrettede forklaringer?

– Jeg har bare vist to artikler på Facebook, siger Peter Hansen til Ekstra Bladet.

– Begge kan ikke være rigtige?

- Jamen det må jo være fordi, at ham der spindoktoren pynter sig med lånte fjer. Det hælder jeg mest til. Det er jo bare ment som en sjov kommentar, siger Venstre-manden og konstaterer:

– Det må være min officielle holdning, at han pynter sig med lånte fjer.

Se også: Holsts forklaring vakler: CV belaster forsvarsministeren

'Smart Vækst og Velfærd'
Carl Holst har selv forklaret, at Christian Ingemann Nielsen har været midlertidigt tilknyttet et regionalt projekt med titlen 'Smart Vækst og Velfærd'.

Et projekt der løb ud, netop som valget var overstået, og Carl Holst var blevet valgt til Folketinget.

Men en række politikere i Region Syddanmark har peget på, at de intet kender til Christian Ingemann Nielsens projektansættelse i 'Smart Vækst og Velfærd'.

Og nu melder Carls Holsts partifælle og afløser som regionsrådsformand i Syddanmark, Stephanie Lose, sig i koret

Kender ham ikke
Over for Fyens Stiftstidende forklarer hun, at hun også er helt uvidende om, hvad Christian Ingemann Nielsen lavede i regionen.

- Jeg har ikke vidst, hvem Christian Ingemann Nielsen var, eller hvad han lavede. Jeg har dog set ham et par gange, når jeg har været til møde på Carl Holsts kontor. Jeg forventer, at administrationen bidrager til at besvare de ubesvarede spørgsmål, der er i denne sag, siger hun til avisen.

Stephanie Lose slår dog fast, at hun ikke mistænker Christian Ingemann Nielsen for at ført skatteyderbetalt valgkamp for Carl Holst.

Se også: Skattebetalt valgkamp: Holst kan ikke udelukke 'andre gråzoner'

 

74 kommentarer
Vis kommentarer