Nytårstale: Nu med Holger, Laura og Else

Thorning fortalte endnu en gang små anekdoter fra hverdagen som statsminister i sin nytårstale

Statsministeren på besøg i mødregruppen. Besøget fortalte hun om i sin nytårstale. (Foto: Facebook)
Statsministeren på besøg i mødregruppen. Besøget fortalte hun om i sin nytårstale. (Foto: Facebook)

Helle Thorning-Schmidt ynder at fortælle små historier i sine taler om de danskere, hun møder på sin færd som statsminister.

Årets nytårstale var ingen undtagelse. Her mødte vi bl.a. babyen Holger, der charmerede statsministeren under et besøg i en mødregruppe i sidste måned.

- Og er der noget mere livsbekræftende end at blive hevet i næsen af en nysgerrig baby, som Thorning spurgte tv-seerne i sin tale.

Der blev også plads til 21-årige Laura, som kommer fra hårde kår, men i dag er frivillig hjælper for børn og unge.

Stolegymnastik

Og endelig indviede Helle Thorning-Schmidt - der ni gange har byttet rundt på ministertaburetterne ved diverse rokader - danskerne i en lille hemmelighed:

- Kender I stolegymnastik? Det gør jeg. For jeg har besøgt en flok skønne damer på Egecentret i Sorø. Den ældste var Else på 93 år, fortalte statsministeren.

- Efter gymnastikken blev stolene så sat tilbage, rundt om bordene, og vi hyggede os med kaffe og kage. Det var en dejlig eftermiddag.

Dansk politik Læs hele Thornings nytårstale

Helle Thorning-Schmidt talte blandt andet om vilkårene for flygtninge og indvandrere på kontanthjælp. Foto: Peter Hove Olesen Dansk politik Helles nytårstale: Flygtninge skal rydde op på strandene

Hans Engell. (Foto: Polfoto) Dansk politik Engell om nytårstalen: Ordentligt los bagi til indvandrere

0 kommentarer
Vis kommentarer