Nyvalgt DF'er indianerdreng i tidligere liv: Jeg er ingen landsbytosse

Karina Due er clairvoyant og kan tale med dyr og ånder, men hun kan ikke hjælpe sin formand med at forudsige, hvordan Løkke skaffer flertal for sin førte finanslov

48-årige Karina Due har fået plads i Folketinget for Dansk Folkeparti. Hun medgiver Ekstra Bladet, at hun er 'en gammel kælling', fordi hun har levet så mange gange tidligere. Privatfoto.
48-årige Karina Due har fået plads i Folketinget for Dansk Folkeparti. Hun medgiver Ekstra Bladet, at hun er 'en gammel kælling', fordi hun har levet så mange gange tidligere. Privatfoto.

I dag er Karina Due nyvalgt medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

I sit tidligere liv døde hun som indianerdreng i en alder af otte-ti år. Desuden er hun clairvoyant og kan tale med dyr.

Det har hun fortalt i Radio24syv, og Ekstra Bladet ringer hende derfor op for at høre, hvordan det hænger sammen.

- Er det så noget med, at I vil udstille mig som en landsbytosse eller sådan noget? siger Karina Due, da hun tager telefonen.

- Er du da det?

- Nej, det synes jeg absolut ikke.

- Nå, jamen så er der ingen grund til det. Men det er noget med, at du har været indianer-dreng i dit tidligere liv?

- Ja.

- Hvordan ved du det?

- Det er ikke noget jeg tror. Jeg ved det. Det er kommet til mig under en meditation. Det er rigtig svært at forklare, men lige pludselig har man en viden om noget.

- Men ved du så eksempelvis, hvad du hed som indianerdreng?

- Nej. Og jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til en clairvoyant, som kan føre en tilbage til tidligere liv og sådan noget. Jeg har bare aldrig fået taget mig sammen til det.

- Jamen, det skulle du da se at få gjort så.

Dræbt af slangebid

- Ja, det skal jeg. For jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære noget mere om mine tidligere liv.

- Ved du så heller ikke, hvilken stamme du tilhørte?

- Nej, jeg har bare det her lille billede af en lille indianerdreng på 8-10 år med lændeklæde. Og så et spyd – om det er legetøj eller hvad det er, ved jeg ikke.

- Så du ved ikke, om du endte med at blive en flot fyr, eller hvad der skete i indianer-livet?

- Nej, jeg kan fornemme, at jeg døde i den alder. Og det har formentlig været af et slangebid.

- Et slangebid. Hvordan kan det være?

- Det er fordi, jeg ser en slange.

- En farlig en, går jeg ud fra?

- Øhh… Aner det ikke, jeg har ikke ret meget forstand på slanger. Men det må det have været.

Ikke lottomillionær

Karina Due er mor til to og uddannet kontorassistent. Hverken hendes nuværende eller tidligere mand tror på clairvoyance.

Hun fortæller, at hun ikke kan sige, hvilket tal, jeg tænker på mellem et og ti. Det kræver, at man er indstillet på det - og det skal også kunne hjælpe nogen på den ene eller anden måde.

Af samme grund kan hun heller ikke fortælle, hvordan Lars Løkke får flertal for sin første finanslov. Heller ikke selv om partiformand Kristian Thulesen Dahl kunne være interesseret i at vide det.

- Det er jeg ikke i tvivl om, at han kunne. Men jeg har også prøvet med lottotal, og det går heller ikke. Tro mig, så havde jeg været millionær i dag.

- Hvad kan man så bruge det til?

- Når vi er i det følelsesmæssige og spirituelle, så kan jeg hjælpe folk. Lede dem på rette vej. Fortælle, hvad der er det rigtige og ikke det rigtige for dem.

- Det kunne mange politikere nok godt have gavn af.

- Ja, men den verden er bare så langt fra den spirituelle.

Løkke kunne have brugt clairvoyant

- Men når man ser på hele Lars Løkkes forløb, kunne man godt forestille sig, at han kunne have haft god brug af en clairvoyant.

- Ja, man kan sagtens forestille sig det i forhold til, hvordan han personligt skulle guides.

- Jeg tænker også i forhold til, hvilke bilag man skal sende videre.

- Ja, og i hvert fald i det øjeblik, hvor han står i suppedasen. Hvordan han kommer ud af det igen på den bedst mulige måde.

- Men han har ikke ringet efter dig?

- Ikke endnu. Men det kan være, at det kommer.

- Hvis I nu laver en seance i Folketingssalen, må du meget gerne give besked i forvejen. Det vil vi gerne overvære.

- Ja, det skal jeg nok.

- Ved du hvad han har lavet i sit tidligere liv?

- Nej. Nej, nej, nej. Det er muligt, at jeg får besked om det, hvis jeg laver en clairvoyance på ham. Men det er ikke noget jeg selv kan sortere i. Jeg får de ting, hans underbevidsthed mener, jeg skal have.

Ingen kinky beskeder fra Løkke

- Er du så nogensinde stødt på at få frække beskeder – altså ikke lige nødvendigvis fra ham?

- Nej. Ikke kinky beskeder. Men jeg har fået besked om dødsfald, der skulle ske. Det var skræmmende, og det var den måde det begyndte på.

Karina Due fortæller, at det var et bekendt ægtepar, hvor hun forudså mandens dødsfald tre måneder i forvejen. Det var så voldsomt, at hun i lang tid lagde det spirituelle på hylden.

Men i takt med at hun blev ældre og hvilede i sig selv, tog hun nogle kurser i teosofi, hvor hun lærte om det spirituelle, healing, meditation, clairvoyance og hvordan man bliver genfødt.

- Det satte rigtig mange ting på plads. Så var jeg ikke bange for det længere, og jeg har selv kunnet sortere i det, så jeg ikke får grimme beskeder.

Ikke kun en Due kan tale med dyr

- Jeg har forstået, at du også kan tale med dyr - er det så derfor du hedder Due, eller er det tilfældigt?

- Jeg tror, det er tilfældigt. Det er et familienavn.

- Jeg hedder Quist, og så kunne det godt være, at der var noget underligt noget med, at jeg så ville være god til at tale med planter?

- Nej, det er der ikke.

- Ok, hvad taler du så med dyrene om?

- Når jeg kæler med dem, taler jeg med dem om, hvordan de har det. Om der er noget med hofterne eller om de har nogle knuder. Så må ejerne tage til dyrlæge, hvis der er noget galt. Dyr kan også fortælle mig, når ’nu er det nok’.

- Kan du bruge samtalerne med dyrene i forhold til dyrevelfærd, som er en af DF’s mærkesager.

- Absolut. Absolut. Jeg var til et stort møde med alle folketingskandidater. Landbrug og Fødevarer havde inviteret på besøg hos to konventionelle landbrug. En kvæg- og en svineproducent. Og da jeg gik der, kunne jeg tydeligt mærke, at dyrene havde det godt.

- Nu ved jeg ikke, om det er populært at sige. Men jeg er lystfisker, så jeg vil høre, om fisk kan føle smerte, når de bliver kroget.

- Det gør de ikke. Jeg er selv lystfisker, og der er intet der. Det er bedre at slå dem ihjel hurtigt, end det er at tage krogen ud og sætte dem ned i en spand og lade dem gå der. Så der er ikke noget som helst der.

50 procent tænker: Hun er ikke rigtig klog

- Der er ikke ret meget hjernekapacitet, så den form for følelser, som mennesker mange gange tillægger dyr, er der ikke hos fisk.

- Du spurgte i begyndelsen, om du skulle beskrives som landsbytosse. Hvorfor gjorde du det?

- Jeg ved godt, at 50 procent af alle mennesker ryster på hovedet og tænker hold kæft, hun er ikke særlig klog.

- Er det på grund af clairvoyancen, eller er du bare ikke rigtig klog?

En gammel kælling

- Nej, ellers er jeg såmænd ganske almindelig. Jeg er det man i gamle dage kaldte en klog kone, eller en kone med varme hænder. Det er vel bare det. Og mere er der ikke i det. Men lige så snart, man taler om, at det er en verden som ikke lige er håndfast og til at føle på, så er der bare nogen, der tænker hold kæft mand, hvad er det for nogle idioter, vi har fået i Folketinget.

- Det er også ok. Men det hænger også sammen med, om man er en ung eller gammel sjæl. Om man er genfødt mange gange. For hver gang man bliver genfødt, får man mere indsigt i det spirituelle.

- Så du er i virkeligheden en gammel kælling?

- Ja, på den måde er jeg en gammel kælling, siger Karina Due, der i dette liv er 48 år.

429 kommentarer
Vis kommentarer