Overrasket Kristian Jensen: Det var ikke den reaktion jeg havde regnet med

Tidligere næstformand Kristian Jensen udtaler sig søndag for første gang, siden han fik frataget alle sine ordførerskaber og udvalgsposter af Venstres partiformand, Jakob Ellemann-Jensen

Se Qvortrups analyse af situationen i Venstre her.

- Det var ikke den reaktion, jeg havde regnet med, siger en overrasket Kristian Jensen søndag aften i et interview med TV Midtvest.

Det er første gang, han udtaler sig, efter at han lørdag blev frataget alle sine ordførerskaber og udvalgsposter af partiformand for Venstre Jakob Ellemann-Jensen.

Lørdagens chok-udmelding fra Venstre-formanden kom kort efter, at Kristian Jensen i Jyllands-Posten havde foreslået, at Venstre burde gå sammen med regeringen, de radikale og de konservative om en stor reformpakke om blandt andet skat og seniorjobordningen.

Kristian Jensen siger i interviewet, at han accepterer partiets beslutning, men også at han står ved det, han sagde til Jyllands-Posten.

- Venstre står som det parti, der snakker om, hvordan vi får skabt vækst og velstand. Hvordan vi skaber pengene og ikke kun bruger pengene, og det er det, jeg i interviewet forsøger at give en opskrift på. Derfor mente jeg sådan set, det lå i forlængelse af Venstres politik, siger Kristian Jensen.

Han afviser samtidig, at han er på vej væk fra partiet.

- Nej, jeg er bestemt ikke på vej væk fra Venstre. Jeg er Venstre-mand i mit hjerte. Det har jeg været lige siden jeg meldte mig ind som 17-årig, og det vil jeg være indtil den dag, jeg bliver lagt i graven, siger Kristian Jensen til TV Midtvest.

529 kommentarer
Vis kommentarer