Annonce:
Annonce:

Overset måling er en lussing til Løkke

Lars Løkkes troværdighed er helt i bund hos de vælgere, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor krydset skal sættes den 18. juni. Politisk kommentator, Henrik Qvortrup, kommenterer på meningsmålingen i populær podcast. Hør en bid her

Hør en bid af podkasten eller lyt find Borgen Umplugged på borgenunplugged.dk, på Soundcloud og i iTunes
Annonce:
Følg Politik

Ifølge en undersøgelse, foretaget af Gallup for Berlingske, er op mod hver fjerde vælger stadig i tvivl om, hvor de skal sætte deres kryds.

Undersøgelsen viser, at 18,9 procent sandsynligvis vil stemme på Socialdemokraterne, mens sølle 12,4 sandsynligvis vil stemme på Venstre.

Men hvad der i virkeligheden er rigtigt slemt for Venstre er, at 48,3 procent af disse tvivlere mener, at Helle Thorning er den mest troværdige af de to statsministerkandidater, hvor kun 5,1 procent peger på Løkke som den mest troværdige.

Politisk kommentator Henrik Qvortrup kommenterede i dag disse tal i radiopodkasten 'Borgen Unplugged'.

Annonce:

- Det er en katastrofal og meget overset måling, for det er klart, at det er tvivlerne, det handler om. Det behøver man ikke have den store spinddoktor-eksamen for at fastslå. Sådan nogle troværdighedstal må være rædselsfuld læsning for Lars Løkke, og det er muligvis derfor, vi har set Lars Løkke være lidt usikker på hånden her i starten af valgkampen, det siger Henrik Qvortrup og tilføjer:

- Det er godt nok en lammer det der.

Lars Løkke og Venstre har de seneste dage brokket sig over, at pressen er for hård ved ham. Og ifølge Henrik Qvortrup er den form for brok klassisk.

- Det er jo et klassisk underskudssignal i en valgkamp. Det plejer at være det bedste tegn på, at nogen godt ved, den er ved at være gal. Et af de klassiske eksempler er Mogens Løkketoft, der blev mere og mere olm i 2005. Og Henrik Sass Larsen brokkede sig i 2011 over ’den borgerlige presse’. Den klagesang over medierne er tudsegammel, siger Henrik Qvortrup i Borgen Unplugged.

Hør et udkast af Henrik Qvortrups kommentarer fra Borgen Unplugged ved at trykke på playeren øverst.

Nu skal Qvortrup være radiovært

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: