Papes kæreste lettet: Glad for at det er overstået

Intet erstatningskrav mod dømt ishockeyfan fra Slovakiet, fortæller advokat for Søren Pape Poulsens forlovede

Hør her, hvad anklageren havde at sige til dommen

Det var en lettet forlovet til justitsminister Søren Pape Poulsen, der fredag kunne forlade Københavns byret efter at have afgivet forklaring i voldssagen mod sig.

Privatoptagelse fra anholdensen af slovakken. Dansk politik - 6. jul. 2018 - kl. 15:22 Dom for vold mod Papes kæreste: Skyldig - men ikke for hatecrime

Josue Medina Vásquez ønskede ikke selv at udtale sig efter sin vidneforklaring, men overlod ordet til sin bistandsadvokat Helle Hald.

– Josues kommentar er, at han er glad for, at det er overstået. Han har nu gjort sin borgerpligt og har afgivet vidneforklaring om det, der skete den nat, som han oplevede det, sagde Helle Hald til Ekstra Bladet.

Josue Medina Vasquez har valgt ikke at fremsætte et erstatningskrav mod den nu voldsdømte slovak.

– Der er ikke noget erstatningskrav. Der er mange, der måske ville have været sygemeldt i en kort periode efter det, der var sket. Men han havde nogle ting, han skulle ordne. Og han arbejdede videre.

– Hvordan har han taget det, at der har været så meget bevågenhed på sagen, når nu det drejer sig om justitsministerens kæreste?

– Langt de fleste, som har været udsat for en forbrydelse, synes jo ikke, det er sjovt, når pressen skriver om det. Det er jo desværre en udfordring, siger Helle Hald.

Bistandsadvokaten forklarer, at Josue Medina Vásquez nu tager retur til den Dominikanske Republik, hvor han arbejder i turistindustrien.

– Han har været nødt til at flyve her til Danmark midt i en meget travl periode for at afgive vidneforklaring. Nu skal han af sted igen så hurtigt som muligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere