Pernille Skipper hemmeligt gift

Den prominente Enhedslisten-politiker blev gift ved en privat ceremoni sidste år med sin kæreste journalisten Oliver Routhe Skov

Pernille Skipper blev gift ved en privat ceremoni sidste år. (Foto: Ditte Valente)
Pernille Skipper blev gift ved en privat ceremoni sidste år. (Foto: Ditte Valente)

Den naturlige afløser som politisk leder i Enhedslisten Pernille Skipper værner særdeles godt om sit privatliv.

I al hemmelighed slog hun nemlig pjalterne sammen med sin kæreste sidste år.

Det bekræfter Enhedslistens pressetjeneste over for BT.

- Enhedslistens pressetjeneste kan bekræfte, at hun er blevet viet med sin kæreste ved en privat begivenhed sidste år, lyder det fra partiet.

Dansk politik Skipper om internt brev i politiet: Det er jo racisme

Pernille Skippers ægtemand er ikke en person, der er fuldstændig ukendt i offentligheden. DR-journalisten Oliver Routhe Skov har nemlig dannet par med politikeren de seneste tre år. Han har tidligere været korrespondent i USA, men kom hjem i sommer.

Her&Nu fangede ægteparret på den røde løber til en gallapremiere i weekenden, hvor den årvågne fotograf fik knipset deres vielsesringe.

Ifølge BT ønsker parret ikke at kommentere deres ægteskab yderligere, da de anser det som et privat anliggende. Derfor er det uvist præcis hvornår og hvor, de blev gift.

Pernille Skipper har siddet i Folketinget siden forrige valg i 2011. Lige nu sidder hun på den magtfulde position som retsordfører, og det ventes, at hun overtager Johanne Schmidt-Nielsens tjans som politisk spydspids i partiet, når Schmidt-Nielsen efter alt at dømme ikke genopstiller ved næste valg.

  Vi skal stå sammen og værne om vores frihedsrettigheder og demokratiet, sådan lyder det fra Pernille Skipper oven på dagens terrorangreb i Bruxelles. (Foto: VALENTE DITTE) Terror Pernille Skipper: Sådan skal vi håndtere terror

150 kommentarer
Vis kommentarer