Pernille Vermund har fået kæreste

Finansmanden, iværksætteren og forfatteren Lars Tvede er den nye mand i Pernille Vermunds liv

Pernille Vermund sammen med Lars Tvede. Foto: Privatfoto
Pernille Vermund sammen med Lars Tvede. Foto: Privatfoto

I et forhold med: Lars Tvede.

Så enkelt præsenterer formanden for partiet Nye Borgerlige, Pernille Vermund, sin nye kæreste, finansmanden, iværksætteren og forfatteren Lars Tvede på Facebook.

- Fredagshygge med mine elskede drenge (på 12, 11 og 6 år, red.) og verdens dejligste kæreste. Livet er godt. God Weekend derude.

Sådan skrev Pernille Vermund på Facebook.

- Hvor længe har I været kærester?

- Åh, det er jo en privat ting. Vi har været sammen i et par måneder, men det er først nu, at vi begge via Facebook  går ud og fortæller, at vi er kærester, fortæller Pernille Vermund, 40 år, til Ekstra Bladet.

Møde i Schweiz

Hun mødte Lars Tvede, da hun i august var i Schweiz for at tale med ham om, hvordan det politiske system i alpelandet fungerer.

- Efter to dage i særdeles inspirerende selskab er det nu tid til at vende næsen hjemad. Kufferten er pakket med ny indsigt i schweizisk politik. Med lavt skattetryk, en høj grad af frihed til at bestemme over eget liv og en lovsikret stærk nationaløkonomi formår schweizerne at skabe et samfund, hvor gode virksomheder slår sig ned, skaber arbejdspladser og skaber vækst og velstand, skrev Pernille Vermund 28. august på Facebook.

Landsmøde i Fredericia

- Dengang aftalte vi, at Lars skulle holde den store tale på Nye Borgerliges første landsmøde. Det holder vi på lørdag (12. november, red.) i Fredericia, siger Pernille Vermund.

- Var det der, I blev kærester?

- I starten havde vi forskellige samtaler om politik, og så udviklede det sig stille og roligt. Nu føler vi, at vi tør stå frem og fortælle, at vi danner par.

- Er Lars Tvede så blevet medlem af Nye Borgerlige?

- Man behøver ikke at dele politisk parti sammen, fordi man er kærester, men Lars er enig med meget af det, som Nye Borgerlige står for. Det var grunden til, at vi bad ham om at holde tale på vores årsmøde, siger Pernille Vermund.

IT-boblen sprang

Lars Tvede, 58 år, har de seneste 21 år boet i Schweiz, hvor han nåede at se sit firma blive 45 milliarder kroner værd på den tyske børs, før IT-boblen sprang.

Han har rejst sig igen efter den forretningsmæssige nedtur. Han har udgivet flere bøger - bl.a. 'Det kreative samfund', 'Børshandlens psykologi' og 'Gåsen med det gyldne æg'.