Pernille Vermund hylder Mogens Glistrup

Nye Borgerliges partistifter Pernille Vermund ser op til den kontroversielle afdøde Fremskridts-mand Mogens Glistrup. Se eller læs hendes hyldest og gå på opdagelse i hendes blogindlæg hos Ekstra Bladet

Mogens Glistrup.

Den måske mest kontroversielle skikkelse i dansk politisk historie har en fan i frontfiguren for Nye Borgerlige Pernille Vermund. Hun opnåede i går mulighed for at opstille til Folketinget.

I en Facebook-video fra maj forklarer Pernielle Vermund hvorfor:

- I dag ville Mogens Glistrup være fyldt 90 år. Og for mig er der ingen tvivl om, at hvis danskerne havde lyttet til Glistrup i sin tid, så havde jeg ikke behøvet at gå ind i politik. For så havde vi levet i et samfund, som var både rigere og friere og lykkeligere end dét, vi levert i idag.

Foto: Privat Dansk politik Engell: Pernille Vermund er politisk kannibal

- Et samfund, hvor skattetrykket ikke var verdens højeste. Et samfund med en offentlig sektor, der ikke var blandt de største i verden. Og med et offentlig system, der fokuserede på kerneydelserne fremfor en jungle af love og regler og kontroller. Et samfund som var decentraliseret, hvor flere danskere fik ansvar for deres eget liv. Og frem for alt et samfund, hvor værdifællesskabet blev prioriteret. Og hvor vi som lever sammen allesammen er mennesker, der keerer os om vores land og vores fællesskab.

- Sådan blev det desværre ikke, men jeg kan garantere, jeg vil gøre mit for at rode bod på det, siger hun i videoen, du også kan se herunder:

LÆS PERNILLE VERMUND BLOGINDLÆG UNDER VIDEOEN

Pernille Vermund er i det hele taget ikke bleg for at lange ud efter både den ene og anden.

I Ekstra Bladets blogunivers Oponionen er pennen bl.a. blevet rettet imod justitsminister Søren Pind, EU og 'dovne indvandrere'.

Herunder kan du læse hendes blogindlæg fra de seneste par måneder.

Pernille Vermund Kriminelle, dovne og illoyale indvandrere skal stoppes

Pernille Vermund Stop imamernes voldsprædiken

Pernille Vermund Søren Pind vil ikke gøre det nødvendige for Danmark

Pernille Vermund Borgernes svar på symbolpolitik bliver selvtægt

Foto: Colourbox Pernille Vermund EU håner danskere med integrationsydelse

Søren Pind mener, at vi står overfor en dødskult, men det mener Pernille Vermund er en bortforklaring. Foto: Thomas Borberg Pernille Vermund Fri os for dumme bortforklaringer

238 kommentarer
Vis kommentarer