Pernille Vermund om sin millionær-kæreste: Han er verdens dejligste

Kort tid efter at mangemillionæren Lars Tvede blev skilt fra sin hustru gennem 30 år, mødte han Pernille Vermund og blev forelsket på ny

Ind til for nylig var Pernille Vermund single-mor til tre drenge i alderen seks til 12 år. Privatfoto
Ind til for nylig var Pernille Vermund single-mor til tre drenge i alderen seks til 12 år. Privatfoto

For første gang står Pernille Vermund og hendes nye kæreste, mangemillionæren Lars Tvede, frem og fortæller om deres forhold.

Det sker i et interview med BT.

- Det er klart politiske grunde, der har ført os sammen, ikke Tinder, fortæller Lars Tvede til avisen.

Nye Borgerliges forkvinde, Pernille Vermund, har ellers tidligere fortalt Ekstra Bladet, at hun har forsøgt sig med dating-appen Tinder. Og at det sluttede, da hun blev en offentlig kendt person.

- Tinder har jeg ikke været på i lang tid. Datingprofiler er slut. Det kan man jo ikke i min situation. Det fungerer ikke, sagde Vermund dengang.

Vermund blev formand efter våd aften: Sagde ja i en brandert

 

For få år siden blev Pernille Vermund skilt fra faderen til sine tre sønner på seks, 11 og 12 år. Siden da har den fremadstormende frontfigur datet, men altså uden at finde den helt store kærlighed - før nu.

- Det (dating red.) er helt naturligt. Jeg lever alene, og selvfølgelig dater man. Der er måske en lille protest i det også, fordi på den ene side er der flere dating-apps end nogensinde før, og samtidig er der den der polerede overflade, fortalte Vermund til Ekstra Bladet og fortsatte:

- Men det er da klart blevet sværere at date, nu hvor det er blevet sværere at være privat, understregede hun dengang.

Pernille Vermund har fået kæreste

Pernille Vermund mødte Lars Tvede, da hun i august var i Schweiz for at tale med ham om, hvordan det politiske system i alpelandet fungerer.

På det tidspunkt var han netop blevet skilt fra sin hustru gennem 30 år og ledte altså ikke efter en ny kæreste, understreger han over for BT.

- Jeg havde ingen planer om at finde en ny kæreste igen lige med det samme, men pludselig stod Pernille der bare. Bum! Så det var bare noget, der skete, fortæller han i interviewet.

58-årige Lars Tvede har de seneste 21 år boet i Schweiz, hvor han nåede at se sit firma blive 45 milliarder kroner værd på den tyske børs, før IT-boblen sprang.

Han har rejst sig igen efter den forretningsmæssige nedtur. Han har udgivet flere bøger - bl.a. 'Det kreative samfund', 'Børshandlens psykologi' og 'Gåsen med det gyldne æg'.

Det er kun få uger siden, at Pernille Vermund på Facebook erklærede sin kærlighed til 'verdens dejligste kæreste'.