Annonce:
Annonce:

Peter Lund Madsen stiller op for de Konservative

De Konservative på Frederiksberg har netop afsløret, hvem der stiller op til kommunalvalget til efteråret, og et nyt kendt ansigt har sneget sig med på holdet

Peter Lund Madsen skal bruge sin hjerne-kapacitet på lokalpolitik i fremtiden (Foto: Lars Krabbe/POLFOTO)
Peter Lund Madsen skal bruge sin hjerne-kapacitet på lokalpolitik i fremtiden (Foto: Lars Krabbe/POLFOTO)
Annonce:
Følg Politik

Vælgerne i Frederiksberg kan til det kommende kommunalvalg sætte deres kryds ved hjerneforsker og DR-radiovært Peter Lund Madsen.

Det oplyser De Konservative på Frederiksberg i en pressemeddelelse.

Ifølge De Konservative er det første gang, at Peter Lund Madsen stiller op til kommunalvalget, hvor han optræder på en liste med andre prominente navne som rejsekongen Stig Elling, det tidligere folketingsmedlem Helle Sjelle, den tidligere cykelrytter Brian Holm, som sidder i byrådet i dag, samt den radikale viceborgmester Morten Jung, der har skiftet parti.

- Vores liste består både af velkendte navne men også flere nye. Den store interesse for at stille op for Frederiksberg Konservative er et godt tegne på bred opbakning til den linje, som borgmester Jørgen Glenthøj og den konservative gruppe på rådhuset står for.

- Med hele 27 konservative kandidater er ambitionerne høje, og alle Frederiksberg-borgere skal dermed også kunne se sig selv repræsenteret på den konservative liste, skriver de i pressemeddelelsen.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra hovedpersonen selv, men har talt med formand for kandidatudvalget Claus Wagenblast-Franck, der fortæller, at de er meget glade for det stærke hold.

- Vi har jo en del overraskelser på vores hold, så vi er meget glade og har en lille fest, siger han til Ekstra Bladet.

Forskeren er en af få landskendte på sit felt. Det er han blandt andet, fordi han via tv, radio, foredrag og teater har formidlet hjernevidenskab til danskerne.

I 2006 modtog han Modersmål-Prisen for "for sin fantastiske evne til at formidle kompliceret stof, så alle kan få et indblik i naturvidenskabens forunderlige verden".

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: