Pia K: Smid de radikale i isolation

Pia Kjærsgaard vil sætte isamister i isolation i landets fængsler, så de ikke får held til at omvende de indsatte

- Allahu Akbar!

Gud er stor, råber en mand bag tremmerne i Statsfængslet i Vrisløselille, få meter fra Pia Kjærsgaard, der er ved at fortælle Ekstra Bladet, at det er absurd og meget uhyggeligt, at danske fængsler nu er begyndt at fungere som terror-reder, hvor indsatte bliver radikaliseret.

Se optagelserne med Pia Kjærsgaard her, hvor hun også fortæller, at hun støtter Fængselsforbundets forslag om at isolere ekstremistiske indsatte, for at de ikke skal omvende andre indsatte. Det sker efter weekendens terrorangreb i København.

Der sidder mange bandemedlemmer i Vestre Fængsel i København, og på gårdture råber de op om trusler og drab, oplyser Fængselsforbundet. (Foto: Polfoto) 112 Indsatte: Muhammedtegnere skal slås ihjel

- Vi skal sikre Danmark. Det er det, det drejer sig om, siger Pia Kjærsgaard til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet ville gerne have talt med den mand, der angiveligt er indsat i fængslet, og som råbte ud gennem tremmerne. Men det ønskede fængselsinspektøren ikke at tillade.

(Screendump/Ekstra Bladet) Terror Dokumentation: Her er Omars Facebook

Pia Kjærsgaards besøg i Statsfængslet i Vridsløselille har i øvrigt været planlagt længe, og skyldes at fængslet skal lukkes.

Se indslaget øverst.

0 kommentarer
Vis kommentarer