Pia Olsen Dyhr på vej til Bruxelles: Voldsomt

SF-formanden sad i et fly på vej til Bruxelles, hvor der er meldinger om flere døde efter to eksplosioner i lufthavnen

Her ses folk flygte i lufthavnen i Bruxelles. (Video: AP)

Ved du noget, eller er du i lufthavnen? Har du billeder? Så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Alle fly dirigeres lige nu væk fra lufthavnen i Bruxelles på grund af to store eksplosioner, og et af de fly var med SF-formanden Pia Olsen Dyhr om bord.

Hun var på vej fra København til Bruxelles her til morgen, da rejsen pludselig tog en uventet drejning.

- Sad i Fly på vej til Bruxelles. Nu tilbage ved gate i København. Voldsomt  og meget nærværende!!, skriver Pia Olsen Dyhr på Twitter.

Dermed gør PÅia Olsen Dyhr lige netop det, som Beredskabsstyrelsen råder folk i området til at gøre.

Senere skrev Pia Olsen Dyhr igen på Twitter. Oplevelsen har sat sig i hende.

Der er meldt om flere sårede og døde, men der er ingen meldinger om, hvilke nationaliteter ofrene fra. Flere medier rapporterer om 11 døde og 25 sårede, men der er kun officielt med ud om en dræbt ved eksplosionerne.

Passagerne på Brussels Airlines-flyet med afgang 9:30 fra Bruxelles Lufthavn til København var ved at tjekke ind, da lufthavnsbygningen blev ramt af to eksplosioner.

Brussels Airlines-flyet havde flere afgangsnumre – SN2257, EY7219, HU8093 og UA9911 med ankomst i Københavns Lufthavn klokken 11.00.

Det er endnu uvist, hvornår flyet kommer til Danmark.

Formanden for fagforeningen FTF valgte modsat Pia Olsen Dyhr ikke at tage til Bruxelles i dag.

Mange politikere bruger jævnligt lufthavnen i Bruxelles, og lige nu er der forvirring i Europa-Parlamentet, som ligger i Bruxelles, skriver Socialdemokraternes medlem af parlamentet Christel Schaldemose.

Det er i lufthavnens afgangshal, at to eksplosioner har såret adskillige personer, oplyser belgiske medier. Der er set røg stige op fra bygningen.

Togtrafikken mellem lufthavnen og bymidten er blevet indstillet, hedder det.

Bruxelles har i de seneste dage været i fokus på grund af omfattende antiterroraktioner.

Politiet har optrappet eftersøgningen efter endnu en mistænkt fra Paris-angrebene i november, den 24-årige Najim Laachraoui, som hidtil har været kendt under sit falske navn Soufiane Kayal.

Det lykkedes fredag at anholde den hovedmistænkte Salah Abdeslam i en forstad til Bruxelles.

Ved du noget, eller er du i lufthavnen? Har du billeder? Så kontakt os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

185 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere