Pia Olsen Dyhrs ansigt ligger klar i varevogn

SF-formandens valgplakater er blevet spottet i en varevogn af en hurtig læser af Ekstra Bladet

Her ligger de så - valgplakaterne - klar i en varevogn (Læserfoto)
Her ligger de så - valgplakaterne - klar i en varevogn (Læserfoto)

Der er snart flere datoer frem til september, som er blevet spået til valgdag, end der er dage, som ikke er blevet stemplet som potentiel valgdag af diverse politiske kommentatorer.

Ikke desto mindre er én ting sikkert. Inden for de næste fem måneder skal danskerne til folketingsvalgurnerne for at sætte kryds. Og hvad hører sig næsten mere til end noget andet, når der er valgkamp? Det gør valgplakater.

Netop valgplakater er da også ved at være klar. Senest er SF-formandens, Pia Olsen Dyhr, plakater blevet spottet i en varevogn.

- Vi ved jo, at valget falder her i foråret eller efteråret, så vi har længe om ikke sovet med stiletterne på, så haft dem stående lige ved sengen, siger Pia Olsen Dyhr til Ekstra Bladet.

Aktuelt når som helst
Selv om plakaterne altså er klar, tør SF-formanden ikke komme med et konkret bud på, hvornår de faktisk skal op at hænge i træer og pæle.

- Valget kan komme når som helst. Jeg tror kun, det er statsministeren og et par stykker til, som ved præcis hvornår. Men vi er klar, siger SF-formanden.

Plakaterne er altså også klar, og så ligger dem, som vores læser spottede, endda i en bil, så de kan fragtes rundt lige med det samme.

- Jeg har styr på meget, men hvor alle plakaterne ligger, det ved jeg trods alt ikke. Vi har heldigvis virkelig mange aktivister i SF, som er i sving i hele landet. Her må der være tale om nogen, der er særdeles vakse, og det er super at se, siger Pia Olsen Dyhr.

Mærkeligt at se sig selv
Pia Olsen Dyhr forklarer, at alle kandidater fra SF har fået lavet deres plakater.

- Så vi er klar, når der bliver trykket på knappen.

Klar eller ej, er der stadig ting, man aldrig helt kan vænne sig til som politiker.

- Jeg ser frem til at se plakaterne hænge på de bedste placeringer, selv om jeg ærlig talt stadig har det lidt mærkeligt med at se mig selv hænge og smile i lygtepælene, når jeg cykler gennem byen, siger Pia Olsen Dyhr.

73 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere