Pind boykotter Clement: 'Han behandler mig som en kriminel'

Landets justitsminister vil ikke længere deltage i programmer med Clement Kjersgaard. Heller ikke Mette Bock (LA) vil stille op

Glemte, der var tv på: Justitsministeren fortalte anekdoter om skydeglade 'Våben-Palle' og andre skøre ting, da der var møde i Europa-udvalget tidligere i maj

En boykot af DR-værten Clement Kjersgaard synes under opsejling.

Justitsminister Søren Pind (V) melder sig nu ind i koret af Christiansborgs Clement-kritikere og tager afstand fra den hurtigsnakkende vært.

Efter Alternativet-stifteren Uffe Elbæk i går bekendtgjorde, at han føler sig decideret uværdigt behandlet af Clement Kjersgaard i 'Vi ses hos Clement', melder Pind således officielt ud på sin Facebook-profil, at han ikke længere vil lade sig interviewe af tv-værten.

- Derfor har jeg truffet den beslutning ikke at deltage i interviews eller programmer med Clement. Det er jeg ked af. For han er en dygtig og begavet mand. Men han ser og behandler mig som en kriminel. Det er komplet uacceptabelt, skriver Søren Pind bl.a. på sin Facebook-profil.

Søren Pinds beslutning om ikke at deltage i Clement Kjergsaards programmer er den hidtil klareste udmelding fra en politiker, efter der på Christiansborgs gange igennem længere tid har været tiltagende irritation over interviewstilen hos den ofte afbrydende tv-vært.

Clement Kjersgaard. (Foto: DR) Dansk politik Clement: Politikerne skal ikke bestemme mine spørgsmål

Dansk politik Uffe rasende på Clement: 'Uværdigt'

Også Liberal Alliance-politikeren, tidligere chefredaktør Mette Bock, har truffet en beslutning om ikke at deltage i 'Vi ses hos Clement'. Det fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Jeg ville ikke orke at stille op til den slags interview. Det er 'slagte'-interview, og det vil jeg ikke deltage i. Men den eneste måde, han kommer til at lægge sin stil om på, er hvis politikere vælger ikke at stille op, lyder det fra poltikeren.

- Har man først sagt ja, kan man jo ikke klage over de spørgsmål, en journalist stiller. Omvendt kan en journalist ikke bestemme, at man skal stille op, siger Mette Bock.

352 kommentarer
Vis kommentarer