Politikere i det røde felt: Vi er til grin!

Christiansborg er på den anden ende, efter Højesteret har afgjort, at Gimi Levakovic må blive i Danmark

Dommen blev afsagt onsdag. Se med her

Højesterets afgørelse i Levakovic-sagen har sat de danske politikere på den anden ende. Flere af Folketingets retspolitikere, herunder udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), mener, at udvisningsreglerne nu skal laves om efter den opsigtsvækkende dom, der giver den kriminelle sigøjnerboss lov at blive i Danmark.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det er lige præcis denne sag, der gør, at jeg senere vil fremlægge et lovforslag, der skal stramme udvisningsreglerne. Nu har Højesteret afsagt deres dom. Men jeg tror ikke, der er nogen, der kan være i tvivl om, hvad jeg ønskede. Det er derfor, vi nu kommer til at fremsætte et lovforslag til efteråret, der skal stramme udvisningsreglerne, siger Inger Støjberg om Højesterets afgørelse.

- Åbner den her højesteretsdom ikke en ladeport for kriminelle udlændinge?

- Jeg kan i hvert fald sige, at jeg har et meget klart ønske om at stramme udvisningsreglerne. Jeg mener ikke, vi skal lægge hus til pivhamrende kriminelle folk i Danmark.

Også den konservative leder, Søren Pape Poulsen, er stærkt utilfreds med dommen.

Søren Pape Poulsen bakkes op af Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed, der på linje med Inger Støjberg vil lave reglerne om.

Og også justitsminister Søren Pind er stemt for at ændre på reglerne, skriver han på Facebook.

(Foto: Stine Bidstrup) Dansk politik Løkke vil stramme udvisningsregler efter Levakovic-dom

nationen Hidsige danskere: Ikke en skid overrasket over Levakovic dom

Trods 28 domme får Gimi Levakovic lov at blive i Danmark, hvor han aldrig har haft en dags arbejde. (Foto: Jakob Jørgensen) Krimi Højesteret: Derfor bliver Gimi Levakovic ikke udvist

731 kommentarer
Vis kommentarer