Politikere revser Venstre-profil: 'Himmelråbende dumt'

Politikere i Udenrigspolitisk Nævn kritiserer Venstre-profils Dubai-rejse

Det sender et ualmindeligt dårligt signal til danskerne, når Michael Aastrup Jensen (V) rejser til Dubai med sin kæreste under coronapandemien.

Det mener både Thomas Jensen (S) og Peter Skaarup (DF), der begge laver politisk arbejde i Udenrigspolitisk Nævn sammen med Venstre-politikeren.

- Det er simpelthen himmelråbende dumt, siger Peter Skaarup om Dubai-turen, som Michael Skaarup Jensen nu offentligt beklager.

- Det sender et dårligt signal over for danskerne. Og selvom han nu beklager turen, ændrer det ikke for mig, hvor dumt det var.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Michael Aastrup Jensen og kæresten rejste til Dubai på trods af statsminister Mette Frederiksens opfordring om at lade være.
 

Emirates flyver stadig mellem Danmark og Dubai Samfund Fly fra Dubai lander stadig i Danmark

Foto: Jonas Olufson Dansk politik Smitten fra Dubai: 33 danskere med falsk negativ

Fornuftigt at beklage
Også Thomas Jensen (S) mener, at det er helt på sin plads, at Michael Aastrup Jensen nu beklager, at han valgte at rejse til Dubai med sin kæreste.

- Det er kun fornuftigt, at han beklager turen.

- Jeg har det ligesom alle danskere. Hvis man kunne, så ville jeg da gerne tage på vinterferie et sted med sol. Men med den situation, vi står i, og med det vi kræver af danskerne, så skal vi som folketingsmedlemmer selvfølgelig gå foran.

De to kvinder er mødtes i Dubai, fordi Nadya ikke kunne få indrejse til moderens bosted, Abu Dhabi. Foto: Jonas Olufson Livsstil Turister i Dubai ser ingen problemer: - Vi følger jo restriktionerne

Helene elsker sin by, som hun har boet i tre år nu. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Helene fra Odense bor i Dubai: Bliv væk!

Usædvanlig tur
Det er desuden uden for sædvane, at Michael Aastup Jensen tager af sted på arbejdsrelateret rejse med sin kæreste for egen regning, fortæller de begge.

- Det har jeg i hvert fald aldrig selv oplevet, siger Thomas Jensen (S).

Det samme fortæller Peter Skaarup (DF).

- Jeg har ikke selv været af sted på den måde. Normalt laver nævnet jo en rejse, hvor man skal en lang række ting. Jeg kan helt ærligt ikke gennemskue, om der faktisk er tale om en privat rejse.

Helene Hüttmann bor i Dubai og er træt af, at danskere holder ferie der.

Michael Aastrup Jensen har selv betalt sin rejse til Dubai. Her ses han ankomme til et Venstre-møde. Foto: Ernst van Norde. Dansk politik Venstre-løve i Dubai: Kæresten tog med

Samfund Dubai vil straffe kvalitetssvigt i test efter dansk flystop

237 kommentarer
Vis kommentarer