Politikerne lytter ikke - Få dit spørgsmål igennem her

Ekstra Bladets Valgfart kommer i dag til Nakskov, hvor der skal debatteres Udkantsdanmark

Se 'Valgfart'-videoen her

De unge på Lolland-Falster er blandt de dårligste i Danmark til at bryde den sociale arv, viste en analyse fra Arbejdernes Erhvervsråd i september sidste år.

Samtidig er Lolland det område i Danmark, der har flest huse på tvangsauktion. Men hvad vil politikkerne gøre ved problemerne syd for Sjælland.

I dag rammer Ekstra Bladets Valgfart Nakskov, hvor Søren Espersen (DF) og Ole Hækkerup (S) skal komme med deres bud på, hvad løsningen er. Men du er også velkommen, hvis du er i nærheden af Axeltorv i Nakskov, lyder det fra Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen.

- Kom til vores bus og give os din mening, så skal vi nok bringe den til politikerne.

- Vi er folkets avis, og derfor vil vi gerne bringe danskernes dagsorden ind til politikerne. De kan godt glemme, hvad der er vigtigt for almindelige mennesker, siger han.

Ekstra Bladets bus slår dørene op klokken 14 på Axeltorv i Nakskov, hvor der vil være valgflæsk, fadøl og mulighed for at sende en video-hilsen til politikkerne på Christiansborg.

Hvis du har et spørgsmål til politikerne om Udkantsdanmark, så skriv en mail til ccl@eb.dk - så sørger vi for at få det besvaret.

Her kan du få endnu mere at vide om Ekstra Bladets initiativ

51 kommentarer
Vis kommentarer