Poul Madsen til stålet: Venstres nulvækst er bullshit!

Der var i torsdagens udgave af 'Til Stålet' ingen tvivl om, hvad der er valgkampens mest ligegyldigt punkt indtil videre. Se med herunder

Her kan du et sammendrag af torsdagens 'Til Stålet', der har vært Paula Larrain, opinions-redaktør Mads Kastrup og chefredaktør Poul Madsen i panelet.
Følg Politik

Det er noget 'bullshit'.

Så klar er vurderingen fra Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen, når det kommer til valgkampens allerede flittigt debatterede emne omkring nulvækst.

- Når Venstre er på banen så markant og tale om nulvækst, så er det klart, at Socialdemokraterne kan angribe dem. Det så vi også allerede igår.

- Virkeligheden er bare, at Løkke aldrig kommer igennem med sin nulvækst, for det er simpelthen ikke muligt, lød det fra chefredaktøren under torsdagens udgave af Ekstra Bladet valgprogram 'Til Stålet'.

Poul byder indenfor: Kom med til redaktionsmøde

Nulvækst er ikke muligt for Venstre, eftersom at Dansk Folkeparti meget markant har meldt ud, at de ønsker både flere sygeplejersker og 'hænder' til at hjælpe de ældre - endnu flere end selv Socialdemokraterne.

- Så det med nulvækst er, undskyld sproget, noget bullshit. Det kommer ikke til at ske, konkluderede Poul Madsen.

Hver dag giver Ekstra Bladet dig svar på, hvad der er 'skidt', og hvad er 'kanel' i de mange løfter og floskler i valgkampen i 'Til Stålet'. Her får politikerne og hele deres spin-hær kamp til stregen, og tingene bliver sagt uden omsvøb, så du er godt klædt på til at gennemskue det politiske spil.

Efter valgkampens første dag var der i 'panelet' stor enighed om, at det vigtige i valgkampen lige nu, er:

1. Venstre i intern splid om en VO-regering: Søren Pind blev banket på plads for at sige til Ekstra Bladet, at Dansk Folkepartis EU-modstand gør dem uegnede som regeringspartner. Næstformand Kristian Jensen gentager Pinds kritik. Hvad nu Venstre?

2. Valget er moralsk. Det står mellem Helle Thornings politiske amoral med løftebrud og Lars Løkkes personlige amoral med vanskeligheder mellem at skelne mellem egne og andres penge.

Det, der vurderes til at være ligegyldigt i valgkampen lige nu, er der stor enighed om:

1. 0-vækst, 0,6 vækst, 0,8 vækst. Det er alt for meget snak og ingen forpligtelse, men derimod er der blot udgangspunkter for politisk forhandling.

Se et uddrag af programmet over artiklen.

Herunder kan du se det fulde program:

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind