Rasende tarm-patienter : Rasmus Jarlov skider på os

Den konservative profil er igen havnet i uvejr på de sociale medier. Denne gang beskyldes han for at latterliggøre danskere med mave- og tarmlidelser

Rasmus Jarlov er igen kommet i modvind på de sociale medier. (Foto: Jan Sommer)
Rasmus Jarlov er igen kommet i modvind på de sociale medier. (Foto: Jan Sommer)

Han har gjort det før, Rasmus Jarlov. Irriteret en stor befolkningsgruppe, som da han i december på sin Facebook-profil proklamerede, at mænd dybest set ikke gider karrierekvinder.

Og nu slår lederne af de konservative i København igen til Søren på de sociale medier. Denne gang drejer det sig imidlertid om de ca. en mio. danskere, der lider af mave- og tarmproblemer.

I forbindelse med en stort opslået kampagne vil Mave- Tarmforeningen i disse dage sætte fokus på manglen på offentlige toiletter. Foreningen forsøger derfor at hverve kendte ansigter til at tale deres sag. Et af disse er Rasmus Jarlov, og derfor har foreningen valgt at kontakte politikeren for at få ham til at sætte fokus på problemet ved at tage et billede af et toilet med en støtteerklæring.

Tror det er en prank
Rasmus Jarlov er imidlertid skeptisk anlagt, da mailen fra Mave- Tarmforeningens kommunikationsmedarbejder dumper ned i indbakken.

Den konservative politiker deler både en del af mailen fra foreningen, samt sit eget svar på Facebook, hvor han spekulerer over, hvem mailens sande afsender er:

Han latterliggør sig selv
Hos Mave- Tarmforeningen er formand Bente Buus Nielsen ikke imponeret over den konservative politikers rekation.

- Jeg synes, han latterliggør sig selv med den opdatering. Mere end noget andet. Der er mange hundrede tusinde danskere, der lider af mave- og tarmproblemer, og vi forstår ikke, at han vil latterliggøre os på den måde, siger Bente Buus Nielsen til Ekstra Bladet.

Formanden mener derudover, at Rasmus Jarlov har manipuleret groft med den forkortede besked, han deler på Facebook.

- Helt ærligt: Han klipper i en længere skrivelse, som vores kommunikationsmedarbejder har sendt ud om en seriøs kampagne. Det bør slet ikke kunne misforstås, så at han tror, det er en eller anden joke. Den køber jeg ikke. Det kan slet ikke forstås sådan.

Tabte underkæben
- Mener I ligefrem, at han populært sagt skider på jer med den opdatering?

- Ja, nu bruger vi selv humor og har bl.a. haft en kampagne om, at 30.000 danskere er 'på skideren hver dag'.

- Så det står jeg helt inde for, at vi mener, han gør. Vi tabte helt ærligt fuldstændig underkæben, da vi så den opdatering, siger Bente Buus Nielsen.


Sidste år stod Rasmus Jarlov i spidsen for en kalot-demonstration på Nørrebo

135 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere