Raser over Lars Seier i 'skattely': - Kan det blive mere vanvittigt?

Magnus Heunicke kaster sig over rigmanden Lars Seier for at foreslå topskattelettelser fra sit slot i Schweiz. Men det er Heunicke, der er vanvittig, mener Simon Emil Ammitzbøll-Bille

De to politikere var forbi Ekstra Bladets studie for at debattere sagen. Se HELE debatten nederst i artiklen. Producer: Kristian Hansen

Milliardæren Lars Seier Christensen har fået Socialdemokratiets velfærdsordfører, Magnus Heunicke, helt op i det røde felt.

Efter et interview på TV2 med rigmanden fra hans slot i Schweiz om bl.a. topskat langer den tidligere transportminister kraftigt ud efter Saxo Bank-stifteren.

Magnus Heunicke. Foto: Anthon Unger
Magnus Heunicke. Foto: Anthon Unger

'Til lykke med succesen, Lars Seier. Det ser ud som om, du har er fedt liv i luxus for dine mange penge. Men hør her Vores velfærdssamfund er ikke opbygget af milliardærer, der har hevet ekstreme gevinster ud af Danmark og ned til deres skattely,' skriver Magnus Heunicke på Facebook.

'Det er bygget op af generationer før os, almindelige danskere, der samvittighedsfuldt har passet deres arbejde og betalt deres skat til fællesskabet', skriver Magnus Heunicke.

Også på Facebook går den socialdemokratiske velfærdsordfører hårdt efter Lars Seier, som blev interviewet om topskatten fra sit hjem, slottet Scharzenbach, i Schweiz:

Men Heunicke er helt galt afmarcheret, mener Liberal Alliances økonomi- og indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll-Bille.

'Det eneste, der er vanvittigt, er Heunickes debatform. S vil bare bruge danskernes penge, men vil ikke fortælle, hvordan det hænger sammen. Det er useriøst. # Lad os tale politik i stedet for bare at svine andre til,' skriver Ammitzbøll-Bille i et tweet.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Lars Seier Christensen.

Se hele debatten her. Producer: Kristian Hansen

930 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere