Annonce:
Annonce:

Regeringskrise: Løkke går i parterapi med Pape

Statsminister Lars Løkke Rasmussen indkalder de blå partiledere til møderække for at løse regeringskrisen med de konservative

Annonce:
Følg Politik

Statsminister Lars Løkke Rasmussen indkalder nu lederne af partierne i blå blok til en møderække for at få løst den aktuelle regeringskrise, hvor Søren Pape Poulsen og resten af de konservative har udtrykt mistillid til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen.

Det meddelte Løkke efter et halvanden time langt møde i Statsministeriet med de blå partiledere.

Tillidskrisen kunne imidlertid ikke løses her, og statsministeren har derfor givet sig selv og resten af sit parlamentariske grundlag mere tid til at rede trådene ud.

[No available link text]Se hvad Søren Pape havde at sige til pressen efter mødet - og hvad han ikke var så glad for at svare på

Pape slagter Eva Kjer

Annonce:

- Jeg har lige mødtes med partifiormændene for Dansk Folkeparti, LA og Det Konservative Folkeparti, hvor vi har drøftet de udfordringer, vi sammen står med. Det har været et møde i en konstruktiv, åben og fremadrettet tone og atmosfære, da vi alle ved, hvad der er på spil, sagde Lars Løkke ved et improviseret pressemøde foran Statsministeriet og fortsatte:

- Derfor har vi besluttet, at når Folketinget i morgen har vedtaget den landbrugspakke, som partierne samlet set står bag, så vil vi umiddelbart efter det indrømme os selv tid til at bruge nogle dage på at løse vores udfordringer. Vi starter i morgen en møderække med mig for bordenden.

De konservatives leder, Søren Pape Poulsen, fastholder også efter mødet i Statsministeriet, at hans parti ikke har tillid til Eva Kjer Hansen.

- Der kommer en møderække nu. Og den dukker vi selvfølgelig op til. Det ville da være mærkeligt andet, lyder det fra Pape.

- Har I tænkt jer at vælte ministeren?

- Jamen der er jo ikke sket en ny udvikling fra jeg gik derind, til jeg kom herud igen i vores holdninger. Jeg konstaterer bare, at nu har vi nogle få dage om et forhandlingsforløb om en tillægspakke, sagde Søren Pape efter mødet.

Annonce:

- Fordi jeg har været til møde inde ved statsministeren, det gør jo ikke, at så har vi lige pludselig fået tillid til miljø- og fødevareministeren. Selvfølgelig har vi ikke det. Der er intet forandret.

[No available link text]Eva Kjer blev inviteret med til krisemøde af Lars Løkke

[No available link text]Se Kristian Thulesen Dahls kommentarer efter aftenens krisemøde med blå bloks partiledere onsdag aften i Statsministeriet

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: