Riskær Pedersen tilbudt opstilling hos Kristendemokraterne

Klaus Riskær Pedersen er blevet tilbudt opstilling til Folketinget af Kristendemokraterne i København

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen

Klaus Riskær Pedersen kan være på vej i Folketinget med Kristendemokraterne.

Det skriver han på sin egen Facebook-profil, og det bliver bekræftet på Facebook-siden for Kristendemokraterne i København.

De skriver, at de er 'fuldt bevidste' om de spørgsmål der vil blive stillet til opstillingen, men begrunder opstillingen med, at han er 'en dygtig iværksætter med stor indsigt i parlamentarisk arbejde og især økonomisk politik'.

- Klaus er også kendt i offentligheden for forskellige op- og nedture igennem et meget aktivt liv. Han har et afklaret forhold til sin fortid, men er enige med os om at den ikke bør forhindre ham i at rejse panden, rette ryggen og være med til at bidrage med en politisk indsats til gavn for det danske samfund. Vi vil gerne give ham chancen, skriver de.

sin egen Facebook-side har Klaus Riskær Pedersen skrevet en kortfattet besked, hvor han siger, at han 'er blevet tilbudt opstilling til Folketinget af Kristendemokraterne i København'.

- Det tyder på en travl weekend. Jeg skal have et svar klar mandag, lyder det fra Klaus Riskær Pedersen.

Facebook-siden for Kristendemokraterne i København, der blot har 28 medlemmer, hvoraf Klaus Riskær Pedersen blev tilføjet i aftes, er der p.t. blot kommet reaktioner fra to personer.

'1. april???', lyder den første reaktion fra Jette Krastins, opfulgt af spørgsmålet: 'Jamen, går han helhjertet ind for Kristendemokraternes politik? Eller er han bare en god iværksætter?', mens Hanne Holm skriver: 'Så graver i jeres egen grav. Jeg stemmer ikke på jeres parti mere. Og jeg håber ikke i kommer ind i Folketinget'.

Meldingen kommer kort tid efter, at erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen blev ekskluderet fra det nyoprettede parti Alternativet.

Her kan du se Klaus Riskær tale om sin eksklusion fra Alternativet

55 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere