Russisk avis skamroser Vermund: Som et eventyr af H.C. Andersen

Regeringstro russisk avis skamroser lederen af Nye Borgerlige

Pernille Vermund. Foto: Jens Dresling
Pernille Vermund. Foto: Jens Dresling

Pernille Vermund har tilsyneladende gjort sig positivt bemærket i Rusland.

Ifølge Berlingske skriver den regeringstro russiske avis Vsgljad i rosende vendinger om lederen af Nye Borgerlige.

- Blond og med blå øjne ser hun strålende ud på avisernes forsider og på tv-skærmen. Desuden er hendes livshistorie som et eventyr af H.C. Andersen, lyder det bl.a. i artiklen ifølge Berlingske.

Den russiske avis kalder desuden Vermund for både 'topmodel' og 'en dansk Le Pen' med henvisning til Marine Le Pen, lederen af det franske højreparti Front National.

Se også: Nye Borgerlige-medlem ekskluderet: Forsvarede de fire Ry-drenge

Pernille Vermund bliver derudover af avisen udnævnt til en af de europæiske politikere, der kan puffe EU-samarbejdet mod opløsning og føre til et dansk opgør med et 'miskrediteret' Tyskland, skriver Berlingske.

Den russiske ros til Pernille Vermund kommer på trods af, at Nye Borgerlige-lederen ikke just har lutter rosende ord tilovers for Rusland. I et interview med Politiken har Vermund udtalt, at Danmark bør beskytte sig mod Rusland:

- Det, der er vores største trussel, og også er årsagen til, at det er vigtigt, at vi betaler vores regning i forhold til Nato, er de spændinger, der længe har været mellem Rusland og de vestlige lande. Så det er det, der geopolitisk er truslen, lød det fra Vermund.

Se også: Vermunds væbner til fadøls-fest med racismedømt

481 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere