S-profil med på sammenligning af Hitlers plan med Tulles plan

Uddannelses- og forskningsordfører Mette Reismann synes angiveligt, at det er helt okay at sammenligne Nazi-Tysklands kz-lejre og DF's flygningelejre

Kz-lejre i Nazi-Tyskland og flygningelejre i Danmark anno 2018 sammenlignes i et opslag på Twitter.

Her sammenlignes Hitlers diskrimination af jøder med de udlændingestramninger som Dansk Folkeparti har stået i spidsen for.

Og det lader til, at socialdemokratiets uddannelses- og forskningsordfører, Mette Reismann, der også er kendt fra de tidligere afsnit af Luksusfælden, synes at den sammenligning er lige i øjet.

Hun har i hvert fald sendt et 'like' afsted mod opslaget, der har hele syv sammenligninger af Hitlers plan for Nazi-Tyskland og Tulles plan for Danmark.

 

- Da jeg gik i skole måtte man ikke skrive efter andre, står der på opslaget med henvisning til Kristian Thulesen Dahl.

Med liket må man lade forstå, at Mette Reismann synes, at Nazi-Tysklands kz-lejre og nutidens flygtningelejre er nogenlunde én og samme ting.

I opslaget sammenlignes også jødiske børns udelukkelse fra tyske skoler og DF's krav om, at flygningebørn ikke længere skal undervises i danske skoler. Samt forbuddet mod jødisk rituel slagtning og DF's forslag om at forbyde halalslagtet kød i institutioner.

Og alt det sætter Mette Reismann ikke spørgsmålstegn ved, men sender derimod sin billigelse afsted mod sammenligningen af Nazi-Tyskland og dagens Danmark. 

Ekstra Bladet ringede til Mette Reismann for at høre, hvorfor hun har liket opslaget.

- Jeg kan godt huske, at jeg har liket det, men det har jeg ingen kommentarer til, siger Mette Reismann til Ekstra Bladet.

Folketingsmedlemmet har efter Ekstra Bladet kontaktede hende slettet sit like på Twitter.