S-profiler håner Enhedslistens regeringsdrøm

Socialdemokraterne har kun humor til overs for Enhedslisten, efter at partiet offentligt har fortalt, at de vil arbejde mod et rødt regerings-alternativ

Flere profiler fra Socialdemokraterne håner Enhedslistens regeringsdrøm. (FOLKVER PER / JENS DRESLING)
Flere profiler fra Socialdemokraterne håner Enhedslistens regeringsdrøm. (FOLKVER PER / JENS DRESLING)

Hos Socialdemokraterne er der i dag kun latter og hån til overs for Enhedslistens drømme om en rød regering uden den socialdemokratiske storebror.

Det store parti sidder så hårdt på den røde trone, at ikke engang en udfordring fra en mulig alliance mellem Enhedslisten, SF og Alternativet kan ryste dem.

- Den melding tager jeg med knusende ro og veludviklet humoristisk sans, siger Nicolai Wammen (S) til Ekstra Bladet.

Udmeldingen kommer efter, at Enhedslisten offentligt har tilkendegivet, at de vil arbejde på et regerings-alternativ bestående af SF, Alternativet og Enhedslisten, som skal udfordre og fungere som alternativ til en socialdemokratisk ledet regering.

Clement Kjersgaard. (Foto: DR) Dansk politik Clement: Politikerne skal ikke bestemme mine spørgsmål

Heller ikke den tidligere justitsminister Morten Bødskov, (S) lader sig skræmme af Enhedslistens regeringsdrøm.

- Verden er vild! I USA vil @realDonaldTrump være præsident. I Danmark prøver @pelledragsted nu også! skriver han på sin twitter-profil.

Enhedslistens finansordfører, Pelle Dragsted, mener ikke at Enhedslisten skal blive ved med at føre socialdemokraterne til magten.

- Fik vi muligheden for det, ville vi  helst selv danne regering. Vi er ikke sat i verden for at bringe socialdemokratiske regeringer til magten, siger Pelle Dragsted til Jyllands Posten.

132 kommentarer
Vis kommentarer