Annonce:
Annonce:

Samuelsen droppede blåt krisemøde: Så fodbold i Manchester

Da Manchester United i torsdags gav FC Midtjylland en fodboldlektion, sad LA-leder Anders Samuelsen i VIP-området på Old Trafford. Imens var der krisemøde på Marienborg med Løkke, Pape og Thulesen Dahl

Hvad skal der ske nu? Chefredaktør Poul Madsen og politisk kommentator Henrik Qvortrup diskuterer Eva Kjer Hansens exit lørdag formiddag
Annonce:
Følg Politik

Mens partilederne Lars Løkke, Kristian Thulesen Dahl og Søren Pape Poulsen forsøgte at redde samarbejdet i den borgerlige blok, så Liberal Alliances Anders Samulensen fodbold på den anden side af Nordsøen.

Onsdag aften forlod han nemlig den højspændte situation på Christiansborg og fløj til London. Derfor befandt Anders Samuelsen sig ikke i landet hele den højdramtiske torsdag, som startede med, at Lars Løkke for anden gang truede Folketingsvalg foran Venstres gruppeværelse og sluttede med et timelangt krisemøde på Marienborg.

Vel ankommet til London rejste Anders Samuelsen ifølge Ekstra Bladets oplysninger torsdag morgen videre med tog nordpå til Manchester for med egne øjne at følge kampen mellem Manchester United og FC Midtjylland.

Annonce:

LA-lederen var således at finde i VIP-området på Old Trafford, Manchester Unites legendariske hjemmebane, under FCM's kamp med det engelske storhold.

Det erkender han i et Facebook-opslag lørdag aften.

Rejsen til England var dermed årsagen til, at Simon Emil Ammitzbøll repræsenterede Liberal Alliance, da Lars Løkke tog imod de borgerlige partier torsdag aften på Marienborg. Der var tale om lidt af et skæbnemøde, hvor blå bloks fortsatte samarbejde var på dagsordenen.

Mødet sluttede ifølge Ritzau kort før midnat.

Med på fodboldrejsen sammen med Anders Samuelsen var bl.a. Flemming 'Don Ø' Østergaard, tidligere landsholds og United-spiller Jesper Olsen samt et en større delegation fra Danmark.

Annonce:

Allerede tirsdag befandt Anders Samuelsen sig i London, hvor han så Brentford besejre Wolverhampton med 3-0 i den næstbedste engelske række. Derfor var det også Simon Emil Ammitzbøll, der repræsenterede Liberal Alliance ved det allerførste krisemøde i Statsministeriet tirsdag aften klokken 21.    

Løkke: Derfor udskrev jeg ikke valg

Liberal Alliance: Et trist farvel til flittig minister

Skarp intern K-kritik: Nu skal Pape stå skoleret!

Anders Samuelsen forlod selskabet efter Brentford-kampen, så han onsdag kunne deltage i krisemøde i Statsministeriet. Men allerede onsdag aften tog han altså flyet tilbage til England for igen at mødes med fodbold-vennerne.

LA-lederen har lagt dette billede af sig selv, Don Ø og Jesper Olsen på sin Twitter-profil. Det er taget tirsdag aften i forbindelse med Brentford-kampen.

Da Anders Samuelsen landede i Danmark lagde han denne besked på Twitter.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Flemming Østergaard, men han ønsker ikke kommentere Anders Samuelsen tilstedeværelse på Old Trafford torsdag aften.

- Det skal jeg ikke blande mig i, siger han.

Annonce:

Brentford er ejet af rigmanden Matthew Benham, som også ejer 60 procent af aktierne i FC Midtjylland.

Anders Samuelsen har ikke yderligere kommentarer end sin Facebook-opdatering.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: