Samuelsen har fundet sammen med eks-kæresten

Anders Samuelsen bekræfter, at han nu atter danner par med operasangeren Susanne Elmark

Her ses Anders Samuelsen og Susanne Elmark til en tidligere gallapremiere på fillmen All Inclusive. Foto: Henning Hjorth
Her ses Anders Samuelsen og Susanne Elmark til en tidligere gallapremiere på fillmen All Inclusive. Foto: Henning Hjorth

Gammel kærlighed ruster ikke.

Og Anders Samuelsen (LA) har nu igen fundet sammen ekskæresten, operasangeren Susanne Elmark, efter de gik fra hinanden i 2015.

Det bekræftede udenrigsministeren over for Billed-Bladet, da han i sidste uge troppede op på den røde løber til premieren på 'Den nøgne sandhed' med Susanne Elmark som ledsager.

Se også: Anders Samuelsen atter single

- Det kan man ikke sige andet end, at vi er, lød det fra Anders Samuelsen på spørgsmålet, om han igen er kærester med Susanne Elmark.

Parret fandt sammen i 2011, da Susanne Elmark var booket som underholdning til et arrangement i Liberal Alliances folketingsgruppe.

Om deres forhold har 48-årige Susanne Elmark tidligere fortalt i et interview, at hun og 49-årige Samuelsen minder meget om hinanden.

- Vi er vel en alfahan og en alfahun, der har fundet sammen, men jeg tror, det er en fordel, at vi begge har lange forhold bag os, så vi er vant til at indgå kompromiser, sagde Susanne Elmark i et stort interview med Alt for Damerne i 2013.

Ekstra Bladet forsøger at få en uddybende kommentar fra Anders Samuelsen.

74 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere