Annonce:
Annonce:

Samuelsen om ny møderække: Vi giver os selv tid

Møderække om landbrugspakke betyder, at de blå partier kommer ud af den stressede situation, man er havnet i.

Annonce:
Følg Politik

Blå blok tager et pusterum og giver sig selv tid til at finde en løsning.

Det siger Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, efter møde med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og de øvrige partiledere i blå blok.

- Nu kommer vi ud af den stressede situation, hvor det hele skal afgøres på to minutter. Vi giver os selv tid til at finde en løsning, siger Anders Samuelsen.

Han hentyder til, at der torsdag er indkaldt til en møderække, hvor de blå partier vil forsøge at finde grønne tiltag for at imødekomme De Konservative, som har udtrykt mistillid til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V).

Det skete efter, at Eva Kjer Hansen tirsdag under en høring af forskere blev beskyldt for at bruge "vildledende" tal i beregningerne bag landbrugspakken.

Torsdag skal centrale dele af landbrugspakken til afstemning i folketingssalen, hvor der fortsat er blåt flertal for pakken.

Pakken bliver altså stemt igennem til trods for, at De Konservative hverken har tillid til ministeren eller beregningerne bag landbrugspakken, som partiet ikke mener er "retvisende".

Det skal dog ikke gå ud over landbruget, lød begrundelsen tirsdag aften fra De Konservative, der således stemmer for landbrugspakken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: