Samuelsen truer Løkkes regering på livet

Cheferne i K og LA vil ikke finde sig i en udskydelse af skatteforhandlinger

Det kan koste regeringen dyrt, hvis skattereformen ikke bliver til noget allerede i foråret, fastslår Anders Samuelsen (Foto: Jakob Jørgensen)
Det kan koste regeringen dyrt, hvis skattereformen ikke bliver til noget allerede i foråret, fastslår Anders Samuelsen (Foto: Jakob Jørgensen)

Claus Hjort har udskudt forhandlingerne om skattelettelser.

Og det får Anders Samuelsen til at rasle med sablen.

Liberal Alliance kan ikke garantere, at regeringen sidder efter grundlovsdag, hvis den ikke lever op til regeringsgrundlagets mål om en skattereform i foråret, siger Anders Samulesen ifølge Ritzau.

Han føler sig dog overbevist om, at regeringen vil holde sit løfte i regeringsgrundlaget.

- Jeg har fået et opkald fra finansministeren, og han garanterer mig, at regeringen selvfølgelig vil leve op til sit regeringsgrundlag. Så længe han garanterer mig det, så giver jeg også en garanti for, at den her regering den lever.

- Men omvendt er det selvfølgelig også sådan, at hvis regeringen ikke lever op til regeringsgrundlaget, hvor der står, at der skal komme skatteforhandlinger i foråret, så kan vi heller ikke garantere, at regeringen sidder efter grundlovsdag, siger Anders Samuelsen til Ritzau.

Pape også gal
De Konservative - som også har skattelettelser som hjertebarn - er bestemt heller ikke med på at udskyde skatteforhandlinger. Det skriver partileder Søren Pape Poulsen på sin Facebook.

- I virkeligheden burde vi fremrykke forhandlingerne og ikke forsinke dem, skriver han i den opdatering, du kan læse herunder.

Se også: Hjorten: Asylbombe sparker skattedrama til hjørne

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtrykte blandt andet i sin nytårstale, at flygtninge kan koste skattelettelser. Hør mere i TV-indslaget foroven

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen