Samuelsen vil danne regering med resten af blå blok

LA-lederen foreslår, at hele blå blok danner en regering, så der kan blive 'lavet en ordentlig plan'

(Foto: Polfoto).
(Foto: Polfoto).

Danmark er nødt til at få en regering med flere partier end blot Venstre.

Det slår Liberal Alliances formand, Anders Samuelsen, fast i et interview med Berlingske, inden partiet lørdag holder landsmøde i Aalborg.

- Jeg vil opfordre til, at der bliver dannet en flertalsregering. Det vil være godt for det borgerlige-liberale Danmark, at vi sætter os ned og i stedet for at tage sagerne én ad gangen, så får lavet en ordentlig plan for, hvad der skal ske, siger Samuelsen til avisen.

- Det er blevet tydeligere for vælgerne og det borgerlige Danmark, tror jeg, at der er behov for, at de fire partier arbejder tæt sammen om, hvordan vi får lavet blandt andet en vækstplan og får skabt et sundhedssystem i verdensklasse, tilføjer han.

Anders Samuelsen har tidligere truet med at vælte regeringen, hvis ikke der kom topskattelettelser på bordet, og uroen i blå blok har da også de seneste måneder vokset sig større.

Senest var der ballade med landbrugspakken, der endte med at koste Eva Kjer Hansen livet som minister.

- Der har været diverse ting, senest med Eva Kjer Hansen. Det kan gå lidt på omgang, hvem der lige er den irriterende dreng i klassen. Der er sikkert også nogle, der synes, jeg har været det undervejs, og det er helt fint.

- Man skal være blind og døv for ikke at kunne se, at regeringen er kørt fast. Og det borgerlige Danmark lider. Vi lavede en fornuftig finanslov, men siden har der været meget, som ikke har været særligt kønt, siger Anders Samuelsen til Berlingske.

261 kommentarer
Vis kommentarer