Annonce:
Annonce:

Sass om kampdags-stamsted: Her er ingen vin, men masser af specialøl

Henrik Sass Larsens 1. maj-tradition på Hugos Vinkælder i Køge bød i år på budskaber om den teknologiske udvikling og republikanernes kamp om præsidentembedet i USA

Ekstra Bladet talte med Henrik Sass Larsen kort efter politikerens tale på Cafe Hugo
Annonce:
Følg Politik

I København har de Fælledparken og Mette Frederiksen, men i Køge har de Hugos Vinkælder. Og Henrik Sass Larsen.

Den socialdemokratiske gruppeformand har gjort det til en årlig tradition at fortrække fra forårssolen ned i det dunkle tusmørke på Hugos Vinkælder i hjemstavnen Køge, når kalenderen viser 1. maj og kampdag.

Således også i år, hvor Henrik Sass Larsen på linje med resten af de toneangivende figurer i rød blok slog ned på problemerne med international skatteunddragelse efter lækagen af de såkaldte 'Panama papers'.

Annonce:

- Det virker måske lige lovligt drastisk at invadere Panama for at få justits i sagen. Men vi har arbejdet på det i Socialdemokraterne og lavet nogle initiativer, lød det bl.a. fra socialdemokraten til lun klukken fra de fremmødte partifæller, sagde Henrik Sass Larsen i sin tale og forklarer over for Ekstra Bladet, at offensiven mod skatteunddragere er koordineret i partitoppen:

- Vi har koordineret, at vi i dag vil gå ud med et kraftigt skattebudskab. Vi kan ikke forstå, at dem, der har allerflest penge her i samfundet, ikke vil hetale. Det kan man simpelthen ikke være bekendt.

Johanne Schmidt til Løkke: Træk trøffeltrynen til dig

Mette F: Vi vil bekæmpe imamer, som vi bekæmpede nazisterne

I et interview med Ekstra Bladet TV forklarer Henrik Sass, at Hugos Vinkælder er et yndet vandhul blandt socialdemokrater i Køge; en historisk højborg for partiet.

- Okkedog. Her er jeg kommet rigtig meget gennem tiden. Det er femte år i træk, vi holder 1. maj her. Det er et af de steder, jeg foretrækker at komme, når jeg er i Køge. Især når der ikke er fjernsyn på.

- Det kan man så lige tænke over. Hvad er det ved Hugos, du holder så meget af?

Annonce:

- Det er en af de bedste vinkældre, der findes. For der er ikke noget vin. Der er masser af specialøl til gengæld. Så hvis man godt kan lide forskellige spændende og gode specialøl, så er det faktisk stedet. Og de kan også lave det sådan, at der kommer nogle små portioner ind ad gangen, så man kan nå at smage rigtig mange forskellige ting her på stedet. Så det er et fremragende sted, siger Henrik Sass, der også har brugt stedet i sin fritid, før han flyttede til København efter sidste valg.

- Man kan gå herned efter strabadserne med at være ude at handle, og så kender man altid nogen, og så kan man altid falde i snak. Det er et hyggeligt sted. Jeg har næsten kun gode oplevelser hernedefra.

Se højdepunkter fra Henrik Sass Larsens tale

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: